Babydurubaby Gulsahkizilkan yaa neden oluyormuş ki benim şimdilik bi şişme yık ama ileriki günlerde be olur bilmem 🙈
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim yazın aşırı şişiyodu sıcaklar bana hiç yaramıyorr genetik bide bizde. Benim kuzenimin hele hem şişip hem morarıyodu ama tahlilleri hep temiz çıkıyoduu. Halamında öyle hep şişiyomuşş 🙄 Doğumdan sonra düzeliylr tabii
Babydurubaby Gulsahkizilkan soğuk su iyi gelebilir belki şişince yada ayakları birwz tepeye dikip uzanmak
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet öyle yapıyodum iyi geliyoduu şimdi koltukları yıkattım yaa dikemiyorum 😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay valla bende anlamadım uzandım öyle kızçemin hareketlerine bakıyodum hareket ettikçe çıt çıt ses geldi 2 defa falan
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan 😂😂😂 benimde ilk defa başıma geldi yaa korktum hareket ettikçe çıt çıt ses geldi
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok ben okudum postlarda oluyormuş öyle ama erken seninki sonlarda öyle ses geliyormuş 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee masallah ona benim minnoş kızımda hiç durmuyor tepikliyor beni tam eşime bak diyince duruyor 😅😅
Sevgisss minik_kurabiyeee evet hamileliğimde 200lerdeydi suyu fazlaydı ama çok aşırı değildi kilo olarakta iri bir bebek değildi 3450 doğdu 🤷♀️
minik_kurabiyeee Sevgisss ona rağmen insülin baslamadilar mi size kaçıncı haftada doğdu normal doğuma engel olan bir şey olmadı değil mi