Babydurubaby Bende kepekli makarna yaptım 5-6 kaşık koydum üzerine bol yoğurt ve üzerine kıymalı sos yapıp koydum bolca birde brokoli haşladım ekşileyip yedim 98 çıktı 💕
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ohhhh miisss senin zaten düzenliydii diğer arkadaşlarında düzelmeye başladı çok seviniyorumm 😍
Gulsahkizilkan Babydurubaby ayak bileklerim şişmeye başlıyor artık yavaştan seninde şişiyor muu sıcaklarda şişiyor bugün çok daraldım çok sıcaktı
Babydurubaby Gulsahkizilkan yaa neden oluyormuş ki benim şimdilik bi şişme yık ama ileriki günlerde be olur bilmem 🙈
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim yazın aşırı şişiyodu sıcaklar bana hiç yaramıyorr genetik bide bizde. Benim kuzenimin hele hem şişip hem morarıyodu ama tahlilleri hep temiz çıkıyoduu. Halamında öyle hep şişiyomuşş 🙄 Doğumdan sonra düzeliylr tabii
Babydurubaby Gulsahkizilkan soğuk su iyi gelebilir belki şişince yada ayakları birwz tepeye dikip uzanmak
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet öyle yapıyodum iyi geliyoduu şimdi koltukları yıkattım yaa dikemiyorum 😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay valla bende anlamadım uzandım öyle kızçemin hareketlerine bakıyodum hareket ettikçe çıt çıt ses geldi 2 defa falan
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan 😂😂😂 benimde ilk defa başıma geldi yaa korktum hareket ettikçe çıt çıt ses geldi