Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım test ettim sağlık ocağında 5 birim fazla benimki 😅 meyvenin yanında birşey iç yoksa çıkartıyor ben ayran mandalina elma şeklinde yiyorum tokluk mu 97 benimde 25 haftada arttı şekerim öncesinde normaldi
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani armutu yedikten sonra 97 çıktı benim bu eski makinam 20 30 birim fazla cikariyordu yenisini aldım karsilastirdim baya bı fark etti o zaman ayran içeyim ben hem tansiyonuma da iyi gelir 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen canım afiyet olsun tokluk 1.saat 103 5 birim fazla ölçüyor yani 98 çıktı ekmeksiz ama bugün temizlik yapıyorum hareketliyim onun etkisi var büyük ihtimalle artık yemekten sonra yürüyüş yapicam ben şimdi 5 birim eksik not ediyim dimi
Sevgisss naneliseker_ evet fazlaydı ama aşırı değildi ödem ve fazla kilo alımından şüphelenip test edilmişti
Sevgisss Deletedmom_112 200lerde seyrediyordu hep çok düştüğünü hatırlamıyorum oğlum şuanda 8 yaşında bin şükür rabbime hep çok sağlıklı bir çocuk oldu darısı kızıma 😇
minik_kurabiyeee Sevgisss hamileliginizde mi 200 seyrediyordu hep hiç düşmüyor muydu suyunda falan veya kilosunda sıkıntı oldu mu peki
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee evet varmış kayınvalidem yapmış oraya gittim işte patates ve havuç varmış yanii bende şaşırdıımm ama çok mutlu olduumm 😍😍😍
Sevgisss minik_kurabiyeee evet hamileliğimde 200lerdeydi suyu fazlaydı ama çok aşırı değildi kilo olarakta iri bir bebek değildi 3450 doğdu 🤷♀️
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan maşallah vallaha patates ve havuç yukseltirdi aslında ay çok sevindim senin adinaa🌺
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Amiinnn inşallaahh hep böyle gider yaaa darısı hepimize inşallaahh. Görümcem ıslak kek yedi yanımda 1çatal bile almadım meselaa
minik_kurabiyeee Melike_4949 gayet iyiii ben bugün hiç hareketli değilim 😂 hiç bir şey yapasim yok ama bence o şekilde et
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aminnn farkında mısın hepimizinki bir anda düşmeye başladı 😂 kız oda vicdansız mı niye yanında yiyor insanın yinede canı çeker ama azmine bravoo gerçekten
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen öyle düşsün de bizde o stresten uzaklasalim artık ay akşama ne yapacaksın belli mi ıspanak alayım yapayım dedim manavci gelmemiş daha sebze yemeği yapmam gerekiyor birde eşim hacamat olcak yarın et ve süt ürünleri yememesi lazım
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Valla bende bilmiyorum ki yaa evde temizlik var bende dayımlara çıktımm bi makarna yapsan yeter dedi bizim ki 😅😅 Kaynanamdan çorba getirmiştim ben onu yerim semizotu yoğurtlarım ondan yerim yeter banaa onada makarna işte tamamdır 😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan evi mi temizletiyosun kolay gelsin 😂 oo daha nee aldım bende ıspanağı yapacam şimdi canım istiyordu zaten 😂
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Evet perdeler camlar koltuklar falan aradan çıksın az kaldıı😅 Ben ıspanak hiç sevmiyorum yaa