minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen yarından sonra 21 olcam az kaldı bende ama bu ara düşüşe geçti benimki dikkat ettiğim için mi acaba anlamadım veya benimki bazen yükselip bazen düşüyor ondan da mı olabilir diyorum ama bakalım
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee benimde öyle bazen yükselişte bazen düşüşte hep tetikteyim dikkat edersek bişey olmaz Allahın izniyle
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 inşallah yaaa🌺 ne zaman düşüp yükseleceği de hiç belli olmuyor bakalım hayırlısı inşallah
Sevgisss Deletedmom_112 evet onda şeker yüklemesi yaptırmıştım ve baya yüksekti ama insülin hiç kullanmadım doktor vermedi diyetlede düşmüyodu çok fazla 🤷♀️ iri doğmadı 3450 doğmuştu
Deletedmom_112 Sevgisss ya maşallah kaçlardaydı değeriniz demekki aşırı yükselmedikçe insülin başlanmıyor
Sevgisss naneliseker_ evet fazlaydı ama aşırı değildi ödem ve fazla kilo alımından şüphelenip test edilmişti
Melike_4949 Öğlen açlık 93 😅 sabah niye yüksek çıkıyor arkadaş öğlen yemeğim 6 kaşık bulgur pilavı biraz yeşil fasulye salata ve yoğurt ekmek yok ölçerim tokluğuda
Sevgisss Deletedmom_112 200lerde seyrediyordu hep çok düştüğünü hatırlamıyorum oğlum şuanda 8 yaşında bin şükür rabbime hep çok sağlıklı bir çocuk oldu darısı kızıma 😇
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂 benimde eski makinam 2 küçük armut yemiştim 97 çıkardı pili bitmiş degistirene kadar canım çıktı yaa manyak şey 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim makina 5 birim fazla ölçüyor yani öğlen açlığım 88 canım ay hep unutup 5 birim fazla yazıyorum kağıda 😅🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂😂😂 valla de bu ara inşallah şekerim iyi düzene biner de baksana 24 . Haftadan sonra insülin direnci artiyormus😏 ama armutu insülin vurulmadan önce yemiştim
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım test ettim sağlık ocağında 5 birim fazla benimki 😅 meyvenin yanında birşey iç yoksa çıkartıyor ben ayran mandalina elma şeklinde yiyorum tokluk mu 97 benimde 25 haftada arttı şekerim öncesinde normaldi
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani armutu yedikten sonra 97 çıktı benim bu eski makinam 20 30 birim fazla cikariyordu yenisini aldım karsilastirdim baya bı fark etti o zaman ayran içeyim ben hem tansiyonuma da iyi gelir 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen canım afiyet olsun tokluk 1.saat 103 5 birim fazla ölçüyor yani 98 çıktı ekmeksiz ama bugün temizlik yapıyorum hareketliyim onun etkisi var büyük ihtimalle artık yemekten sonra yürüyüş yapicam ben şimdi 5 birim eksik not ediyim dimi
minik_kurabiyeee Sevgisss hamileliginizde mi 200 seyrediyordu hep hiç düşmüyor muydu suyunda falan veya kilosunda sıkıntı oldu mu peki