Deletedmom_112 minik_kurabiyeee benimde öyle bazen yükselişte bazen düşüşte hep tetikteyim dikkat edersek bişey olmaz Allahın izniyle
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 inşallah yaaa🌺 ne zaman düşüp yükseleceği de hiç belli olmuyor bakalım hayırlısı inşallah
Sevgisss Deletedmom_112 evet onda şeker yüklemesi yaptırmıştım ve baya yüksekti ama insülin hiç kullanmadım doktor vermedi diyetlede düşmüyodu çok fazla 🤷♀️ iri doğmadı 3450 doğmuştu
Deletedmom_112 Sevgisss ya maşallah kaçlardaydı değeriniz demekki aşırı yükselmedikçe insülin başlanmıyor
Sevgisss naneliseker_ evet fazlaydı ama aşırı değildi ödem ve fazla kilo alımından şüphelenip test edilmişti
Melike_4949 Öğlen açlık 93 😅 sabah niye yüksek çıkıyor arkadaş öğlen yemeğim 6 kaşık bulgur pilavı biraz yeşil fasulye salata ve yoğurt ekmek yok ölçerim tokluğuda
Sevgisss Deletedmom_112 200lerde seyrediyordu hep çok düştüğünü hatırlamıyorum oğlum şuanda 8 yaşında bin şükür rabbime hep çok sağlıklı bir çocuk oldu darısı kızıma 😇
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂 benimde eski makinam 2 küçük armut yemiştim 97 çıkardı pili bitmiş degistirene kadar canım çıktı yaa manyak şey 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim makina 5 birim fazla ölçüyor yani öğlen açlığım 88 canım ay hep unutup 5 birim fazla yazıyorum kağıda 😅🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂😂😂 valla de bu ara inşallah şekerim iyi düzene biner de baksana 24 . Haftadan sonra insülin direnci artiyormus😏 ama armutu insülin vurulmadan önce yemiştim
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım test ettim sağlık ocağında 5 birim fazla benimki 😅 meyvenin yanında birşey iç yoksa çıkartıyor ben ayran mandalina elma şeklinde yiyorum tokluk mu 97 benimde 25 haftada arttı şekerim öncesinde normaldi
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani armutu yedikten sonra 97 çıktı benim bu eski makinam 20 30 birim fazla cikariyordu yenisini aldım karsilastirdim baya bı fark etti o zaman ayran içeyim ben hem tansiyonuma da iyi gelir 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen canım afiyet olsun tokluk 1.saat 103 5 birim fazla ölçüyor yani 98 çıktı ekmeksiz ama bugün temizlik yapıyorum hareketliyim onun etkisi var büyük ihtimalle artık yemekten sonra yürüyüş yapicam ben şimdi 5 birim eksik not ediyim dimi
minik_kurabiyeee Sevgisss hamileliginizde mi 200 seyrediyordu hep hiç düşmüyor muydu suyunda falan veya kilosunda sıkıntı oldu mu peki
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee evet varmış kayınvalidem yapmış oraya gittim işte patates ve havuç varmış yanii bende şaşırdıımm ama çok mutlu olduumm 😍😍😍