minik_kurabiyeee Melike_4949 yok çok aç kalmıyorum zaten de şuan bi anda düşmesi çok zorluyor beni bayılacak gibi oluyorum o an düşsün de tek valla
Deletedmom_112 Melike_4949 bende 1.saat çok yüksek çıkarsa 2.saati düşmüş diye bakmak için ölçüyorum yoksa genelde ölçmüyorum
Melike_4949 Deletedmom_112 aynen canım hayırlısiyla kucağımiza alırız inşallah ne melet birşey bu şeker rabbimin gücüne gitmesin de
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee çok iyi maşallaahh ama acaba artık insülin fazla mı geliyor? Şeker düşüklüğüde iyi değilmiş
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan sanmıyorum çünkü bi ara hep şekerim düşük çıkıyor bi ara yüksek çıkıyor benim şekerim insülin yeterli gelse normal zamanda bu kadar yükselmez bence
Gulsahkizilkan Yemek yediniz mi? 2 kase çorba yedim sütlü çorba canım başka bişey istemedi bakalım şekerim ne olucak. Bide iş çıkışı 20 dk yürüdüm
Babydurubaby Gulsahkizilkan ben bir tabak bulgur pilavı üzeri barbunya bide yoğurt yedim üzerine de geçen size attığım şekersiz tahin helvasından 2tatlı kaşığı yedim şekerim 108 çıktı :) o şekersiz tahin helvasından alın çok güzel insanın tatlı ihtiyacını gideriyor
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yani çok yukselmezse bu şekilde giderse çok daha iyi benim için dengede tutabilirim en azından