Babydurubaby tambirleydi değerleriniz nasıl oluyır diyeti bozunca peki ben rutinden çıkamıyorum çok korkudan
tambirleydi Babydurubaby cok fazla abartmıyorum diyeti biraz asınca ama yüksek cıkıyor tabi özellikle tokluklarım
Deletedmom_112 Babydurubaby benim doktorumda hepsine izin verdi abartmadıkça ve çok saçma olduğunu düşünüyor. Hepsinide tükettim bütün gebe arkadaşlarımda tüketti sıkıntı yaşamadılar. Bence her gebe farklı olduğu için herkese farklı demekki
Babydurubaby Deletedmom_112 aynen bana da böyle söyledi.Kesinlikle tüketilmemesi gereken çiğ et çiğ yumurta yıkanmamış sebze meyve vs çok dikkat etmem gerektiğini ancak diğerlerini abartıya kaçmadığı müddetçe tüketebileceğimi söyledi
Deletedmom_112 NidaEray çok geçmiş olsun bence siz kısa sürede tekrar doktorunuza gidin bu şekerden de olabilir alerjik bişey de olabilir
Deletedmom_112 Babydurubaby aynen benim doktorumda sadece onları söyledi. Doktorunuz en iyisini bilir.
Slc minik_kurabiyeee canm tatlı isteği hep oluo 1 bardak süte az yulaf ve çok az meyve ekleyebilirsn çok üzücü aynı durumdym
tly-elmac Slc bir yerde yulafın şekeri yükselttiğini okumuştum ama yediğinizde nasıl çıkıyor ölçümleriniz
Slc minik_kurabiyeee yaa ayy ne zor yaa benm de çok yüksek ama yulaf yukseltmedi çok farklı oluo insandan insana
minik_kurabiyeee Slc aynen öyle ben insülin kullaniyorum pazartesi ikinci insüline baslancak tokluk için artık vücudum alıştı insüline
Babydurubaby Slc evet değil mi bende kullanıyorum yulaf ve yükseltmiyor bünyelerimiz hepimizin farklı
Slc minik_kurabiyeee yavum bende günde 4 kez kullanıyorum zaten nasıl yükseltio anlamadım bence yulaf değildir yediğin bir meyve olabilir mi paketli gıdaya dikkat et bir süre yeme diyet ekmeği bile az ye yükseltio o ona dikkat ettim bende ama insallh düzelir çok zor çünkü