Babydurubaby Damlayan sanırım bu konularda diyetisyenler farklı söyleyebiliyor:( çok abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi benim sorduğum kişi de.
Deletedmom_112 Babydurubaby benim doktorumda hepsine izin verdi abartmadıkça ve çok saçma olduğunu düşünüyor. Hepsinide tükettim bütün gebe arkadaşlarımda tüketti sıkıntı yaşamadılar. Bence her gebe farklı olduğu için herkese farklı demekki
2lokummannesiii Babydurubaby 4 yıl önce diyetisyenim hamileyken bana da sütü tarçınlı iç dedi. Bu gebelikte gitmedim. Napıcaz şimdi tarçınlı içmeyecek miyiz😂
Deletedmom_112 NidaEray çok geçmiş olsun bence siz kısa sürede tekrar doktorunuza gidin bu şekerden de olabilir alerjik bişey de olabilir
Babydurubaby tambirleydi değerleriniz nasıl oluyır diyeti bozunca peki ben rutinden çıkamıyorum çok korkudan
tambirleydi Babydurubaby cok fazla abartmıyorum diyeti biraz asınca ama yüksek cıkıyor tabi özellikle tokluklarım
Babydurubaby Deletedmom_112 aynen bana da böyle söyledi.Kesinlikle tüketilmemesi gereken çiğ et çiğ yumurta yıkanmamış sebze meyve vs çok dikkat etmem gerektiğini ancak diğerlerini abartıya kaçmadığı müddetçe tüketebileceğimi söyledi
Deletedmom_112 Babydurubaby aynen benim doktorumda sadece onları söyledi. Doktorunuz en iyisini bilir.
Slc minik_kurabiyeee canm tatlı isteği hep oluo 1 bardak süte az yulaf ve çok az meyve ekleyebilirsn çok üzücü aynı durumdym
tly-elmac Slc bir yerde yulafın şekeri yükselttiğini okumuştum ama yediğinizde nasıl çıkıyor ölçümleriniz
Slc minik_kurabiyeee yaa ayy ne zor yaa benm de çok yüksek ama yulaf yukseltmedi çok farklı oluo insandan insana