Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Son 1 haftam sonra bu kadar erken kalkmicam 😅 diyorum ama yine kalkıyorum alışkanlık işte
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan internetten bende baktım bi düşürür diyor bi yükseltir diyor anlamadım 🤷🏻♀️
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee ben yükseltir olarak hiç görmedimm. Şekersiz türk kahvesii en sevdiğiimmm 🥰
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 öyle vallaha bak herkes hacı hoca doktor olmuş o yüzden ben hiç duymuyorum dediklerinide yapmıyorum madem herkes o kadar çok biliyor ilk önce kendisinde uygulasin yani oturup bir kase yemiyosun yaaa en fazla 10 15 tane ne zararı olabilir
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen benimkide o şekilde oluyor yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama öyle diyolar ben gün içinde kendime evime tam vakit ayiramadigim için erken kalkacağım yani
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay ben hamilelikten önce çok içerdim şimdi içince tiksinti geliyor anlamadım
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan bizim ailede büyüklerde hemen hemen hepsinde var ondan oldu galiba zaten benim sülaleden bana güzel bişey kalsa şaşardım anca hastalık 🤣
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla zorlayacagim kendimi eşime bugün 9 buçukta ara uyandır dedim aradı ama uyumuşum 😂
Gulsahkizilkan Hadi kızlar ben artık yatar yarın görüşürüzz. Yarın öğlene bi tarif denicem eğer şeker çıkarmazda paylaşıcam sizlerlee 😘😘 iyi geceleerr
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende instagramda gördüm çok hoşuma gitti ama onu spagetti gibi nasıl kesmişler ya incecik