minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay benim tansiyonum aşırı düşüyor en yüksek 10/6 oluyor şuan da da ödem gibi sorunum yok tabikide oturdugumuz gibi 1 tabak zeytini yiyip kalkmiyoruz ki en fazla 10 tane yiyebiliyorum ben
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 kız her yedigimize onu yeme bunu yeme diyolar zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyoruz abartmadan yiyoruz birde yani tabikide her şeyin fazlası zarar ama kararında yersek bir sorun olacağını düşünmüyorum ben
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 yaaa gördün mü sağlıklı beslenen de sağlıksız beslenen de aynıymışş 🤪🤪 Şaka bir yana ailede varsa oluyormuş ve idrar yolu enfeksiyonu sık oluyosan oluyormuş. Ben çok çekiyodum enfeksiyon mantar falan büyük ihtimal ondan oldum
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan bizim ailede büyüklerde hemen hemen hepsinde var ondan oldu galiba zaten benim sülaleden bana güzel bişey kalsa şaşardım anca hastalık 🤣
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen benimkide o şekilde oluyor yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama öyle diyolar ben gün içinde kendime evime tam vakit ayiramadigim için erken kalkacağım yani
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Son 1 haftam sonra bu kadar erken kalkmicam 😅 diyorum ama yine kalkıyorum alışkanlık işte
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan internetten bende baktım bi düşürür diyor bi yükseltir diyor anlamadım 🤷🏻♀️
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee ben yükseltir olarak hiç görmedimm. Şekersiz türk kahvesii en sevdiğiimmm 🥰
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 öyle vallaha bak herkes hacı hoca doktor olmuş o yüzden ben hiç duymuyorum dediklerinide yapmıyorum madem herkes o kadar çok biliyor ilk önce kendisinde uygulasin yani oturup bir kase yemiyosun yaaa en fazla 10 15 tane ne zararı olabilir
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay ben hamilelikten önce çok içerdim şimdi içince tiksinti geliyor anlamadım
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla zorlayacagim kendimi eşime bugün 9 buçukta ara uyandır dedim aradı ama uyumuşum 😂
Gulsahkizilkan Hadi kızlar ben artık yatar yarın görüşürüzz. Yarın öğlene bi tarif denicem eğer şeker çıkarmazda paylaşıcam sizlerlee 😘😘 iyi geceleerr
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende instagramda gördüm çok hoşuma gitti ama onu spagetti gibi nasıl kesmişler ya incecik