Nili4321 Gulsahkizilkan şimdi 1 saatlik ölçtüm 121 çıktı sanırım iyi bi değer. Mutlaka dikkat edeceğim
Gulsahkizilkan Akşam menüleri ne kızlaarr ben kabak yaptım dün onu yicem bide sütlü çorba yapıcam onu yiceemm
Nili4321 Gulsahkizilkan ben lahmacun yaptırıyorum 1.5 tane ince hamurdan yicem yanına salata ayran inşallah cami duvarına pislemiyorumdur 🤣🤣
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan bende mantar sote yaptım ıspanak yemeği ile yanına salata yoğurt bu kadar :) çorba eklediğim zaman sanki şekerim daha çok çıkıyor tek çeşit daha iyi oluyor gibi. Sütlü çorbayı nasıl yapıyorsunuz ben pirinç ile yapıyordum yapamadım çokta severim
Deletedmom_112 Nili4321 ayy ölçünce haber verin benimde burnumda lahmacun tütüyor az bişey çıkarsa belki bende denerim
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Biz hep bulgurdan yaparız sütlü çorbayıı 🙄 Pirinçle hiç duymadım yapmadım daa. Ananem hep bulgurdan yapıyor
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Böylee bizimm. Suyu kaynattım içine birazcık bulgur attım pişti üzerinede süt ekledim kaynayınca kapattıımm 😘
Melike_4949 Çubuk aldım farklı bir eczaneden açlığımi yüksek çıkartıyor galiba dandik birşey bu striplerin kodu falan var mı ?
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan bende aynı şekilde pirinç ile yapardım çokta severim yarın yapacam çok güzel gözüküyor afiyet olsun 😋 şekerin kaç çıktı peki ?
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 bende çok seviyorum daha yeni yedim şimdi kabak yicem birazda bakalımm artık
Deletedmom_112 Melike_4949 ben daha ölçmedim canım ama benim açlıklar 100 civarı nedense çünkü 2 saat öncesi ara öğün yapmış oluyorum anca düşüyor güne geç başladığım için de akşam yemeğide geçe kalıyor ben zaten 6 da falan yersem yatana kadar çooookk acıkırım
Melike_4949 Deletedmom_112 hmm anladım canım bende farklı bir eczaneden strip aldım birşey yemediğim halde 137 çıktı açlık 🤷🏻♀️ çok aç kalmakta şekeri yükseltiyor diyorlar doğru mu?
Gulsahkizilkan Melike_4949 evet ben öyle biliyorum o yüzden 3 ana 3 ara öğün yapmak lazım. Ama öğleden sonra falan ara öğün yaparken nasıl ölçücez açlığı çok saçma
Deletedmom_112 Melike_4949 çubukların bi kodu oluyor onu okuttunuz demi? Çok aç kalınca bencede yükseliyor 2 saat ara ile yemek ve ara öğün yapıyorum. Sabah açlığım yüksek çıkıyor gece hep aç olduğum için