minik_kurabiyeee Melike_4949 benimde stripim az kaldı sağlık ocağından mı yazdirsam doktorumdan mi yazdirsam kararsızım strip aldığım yerdeki eczacı da sen reçeteyi getir biz sana kolaylık falan sağlarız demişlerdi
minik_kurabiyeee Melike_4949 sonucum vardı kuzum onu göstermeye geldim birde doktorun insülin için dozunu falan arttirdiginda mutlaka gel bilgi ver bana dedi bide bu amniyotik bant görünmüştü onu da soracağım tekrardan
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla öyle yapacam bundan sonra vazgecilmez çorbam oldu gerçekten aşırı düşürdü yanii evet gittim bekliyorum bakalım sen naptın gittin mi
minik_kurabiyeee Babydurubaby çok şükür hiç bir sorun yok gayet uyumlu sonucumda güzel bu amniyotik bant olayı vardı şuan öyle bir şey görmüyorum ama detaylı da tamamen netleşir dedi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 çok şükür gayet iyi amniyotik bant görmüştü geçen sefer o beni baya korkutmustu çok şükür hiç bir şey yok göremedi şuan ama yinede ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz dedi sonuçlarımda iyimis
minik_kurabiyeee Babydurubaby çok şükür valla içim çok rahatladı hatta tedirgin oldum diye ayak parmaklarını el parmaklarının falan hep saydi
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee hadi gözün aydın kuzum detaylı ultrasona kaçıncı kaftada gireceksin ?