Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım diyorum 😅 takıntılı işte bende diyorum sence o banyoyu yaptır Tadilatını iste kadınlar daha hassas ve ince düşünceli 🤗🤗
Melike_4949 Benimde çubuğum bitti ya artık ölçmem bir kaç gün herhalde 😅 yüksek çıkınca sinir oluyordum zaten diyabet hemşiresi cumartesi pazar ölç pazartesi gel dedi
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok bakmadı kadın çıkıyormuş zaten çubuk bitti belki vivcehk alırım sağlık ocağına sorup
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay benim açlık şekerim 81 çıktı bugün yoğurt çorbası aşırı düşürmüştü benimkini gece yatmadan bir kase yemiştim
minik_kurabiyeee Melike_4949 herhalde evhamlı olduğum için kızım beni panik yaptırmak istemedi erkenden hissettirdi kendini bal lokumum 😂💖🥰
minik_kurabiyeee Melike_4949 birde sağ salim alaydik kucaklarimiza bugün yine aşırı mide yanmam var sabahta bir şey yemedim yumurta hasladim yanında marul falan yedim ama aşırı yanıyor hastanedeyim birdee🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 benimde stripim az kaldı sağlık ocağından mı yazdirsam doktorumdan mi yazdirsam kararsızım strip aldığım yerdeki eczacı da sen reçeteyi getir biz sana kolaylık falan sağlarız demişlerdi
minik_kurabiyeee Melike_4949 sonucum vardı kuzum onu göstermeye geldim birde doktorun insülin için dozunu falan arttirdiginda mutlaka gel bilgi ver bana dedi bide bu amniyotik bant görünmüştü onu da soracağım tekrardan