glbhrr1 Nili4321 bende bugün yaptım ama yüksek çıktı şekerim, yanına cacıkta yememe ve yürüyüş yapmama rağmen
Gulsahkizilkan Günaydın kızlar bebek doğdu butomu banada geldi nihayeett :) Hareketleri azaldı gibi ama normal mi acaba yaa
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan Gözün aydın kuzum ay çok heyecanlı olsa gerek, sağlıcakla kavuşun inşallah 🌸 hareket konusuda fikrim yok ama bence normaldir bebek büyüdükçe alanda daralıyor iyice o yüzdendir
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa gözün aydın olsunnn 🌺🌺 hareket konusunda benim de bir fikrim yok ama artık alan daraldı eskisi gibi hareket edemiyo ondan kaynaklı olabilir 🥰
Melike_4949 Gulsahkizilkan gözün aydın maşaAllah ❤️ Rabb’im sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah yeri daraldığı için hareketleri azalıyor
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Teşekkür ederimm darısı başına bebeğim 🖤 Bugün kontrolüm var sorucam doktora
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Teşekkür ederim canıımmm darısı sanaa bugün kontrolüm varya sorucam doktora 🖤
Gulsahkizilkan Melike_4949 Sağol canım benimm darısı sana inşallaahh. Evet olabilir bugün sorucam doktora 🖤
Babydurubaby Gulsahkizilkan çok heyecanlı benim de haftaya kontrolüm bakalım doktor ne diyecek sana :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Bakalım saat 2de randevum yazarım zaten size inşallah kötü giden bişey yoktur 🤲 Bu arada açlığımı ölçtüm solda 95 sağda 83 çıktı neden böylee yaa hangisine inanıcam 🥺 Sağlık ocağında da kan verdiğimde açlığım 67 çıkmıştı yani
Melike_4949 Gulsahkizilkan inşallah birşey çıkmaz canım merak etme “ bu şeker tam bir muamma 🙄” benimde solda yüksek sağda düşük çıkıyor