Deletedmom_112 Nili4321 yaaa çok iyi gözün aydın canım maşallah makarna nuhun ankara mı hemen bende deneyeceğim
Deletedmom_112 Nili4321 yok kuzum neden linçleyelim bizlerde burda kaçamaklar yapıp yüksek değerlere çıktığımızda oluyor 🤣
Nili4321 Deletedmom_112 çok sağol canım Ankara makarnanın tam buğday olanı aldım. Çubuk diye. Filizin tam buğday kalem makarnası var bence o daha lezzetli onu da deneyebilirsin
glbhrr1 Nili4321 bende bugün yaptım ama yüksek çıktı şekerim, yanına cacıkta yememe ve yürüyüş yapmama rağmen
Gulsahkizilkan Günaydın kızlar bebek doğdu butomu banada geldi nihayeett :) Hareketleri azaldı gibi ama normal mi acaba yaa
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan Gözün aydın kuzum ay çok heyecanlı olsa gerek, sağlıcakla kavuşun inşallah 🌸 hareket konusuda fikrim yok ama bence normaldir bebek büyüdükçe alanda daralıyor iyice o yüzdendir
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa gözün aydın olsunnn 🌺🌺 hareket konusunda benim de bir fikrim yok ama artık alan daraldı eskisi gibi hareket edemiyo ondan kaynaklı olabilir 🥰
Melike_4949 Gulsahkizilkan gözün aydın maşaAllah ❤️ Rabb’im sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah yeri daraldığı için hareketleri azalıyor