Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa maşallah yoğurt baya düşürmüş demekki ben bunu pirinç ile yapıyordum aşurelik buğday ile denemeyeceğim çok vitaminli bi çorba
Nili4321 Deletedmom_112 kimse linçlemicekse küçük bi dilim de tam buğday yedim ay inşallah çıkmaz da siz de denersiniz 🥲
Deletedmom_112 Melike_4949 kendimin yetmez gibi onlarında parmak delik deşik oldu.Mesela eşimle aynı şeyi yiyoruz benimki az bi yüksek çıkınca bakıyorum onada hemen onunki düşük çıkıyor 🤣
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bide bunu anlamıyorum mesela açlığımız bazen tokluktan daha yüksek oluyor tokken düşüyor garip
Deletedmom_112 Nili4321 yok kuzum neden linçleyelim bizlerde burda kaçamaklar yapıp yüksek değerlere çıktığımızda oluyor 🤣
Deletedmom_112 Nili4321 yaaa çok iyi gözün aydın canım maşallah makarna nuhun ankara mı hemen bende deneyeceğim
Nili4321 Deletedmom_112 çok sağol canım Ankara makarnanın tam buğday olanı aldım. Çubuk diye. Filizin tam buğday kalem makarnası var bence o daha lezzetli onu da deneyebilirsin