Melike_4949 Haftada kaç gün köfte tavuk balık tüketiyorsunuz ben pek tüketemiyorum ? Balık tavuk arada yiyorum köfte sürekli yiyemiyorum
Babydurubaby Melike_4949 bende her gün tüketmiyorum ya çok sevmiyorum et zaten haftada 1 balık yemeye çalışıyorum bide köfte falan
Gulsahkizilkan Melike_4949 balık hiç yiyemiyorm sevmiyorm ama tavuk et köfte haftada 2 3 yerim mutlakaa birinden birinii 🌸
minik_kurabiyeee Melike_4949 balık haftada 1 falan tüketmeye çalışıyorum çünkü çok seviyorum tavuk köfte ette haftada 2 falan tüketmeye çalışıyorum birinden birini tüketiyorum yani
Melike_4949 Babydurubaby bende öyle canım zaten her yerden alınmıyor et 🤦🏻♀️ kilosuda çok pahalı olmuş balık tavuk neysede
Melike_4949 Babydurubaby evet canım bizimde öyle bildiğimiz iyi bir kasap yok o yüzde yüz yemiyoruz et pek
Melike_4949 Gulsahkizilkan iyi yapıyorsun canım bende sürekli tüketmiyorum ya valla haftayı tavuksuz kapatıyorum arada balık vs yiyoruz köfte pek tüketmiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım bende düzeni oluşturamadim daha sebze ağırlıklı besleniyorum şuan
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani ikisini hemen hemen aynı götürmeye çalışıyorum ama sebze bazen yiyemiyorum😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee bu akşam eşime dedim gelirken köfte al 😅😅 yerim yanında salata ile inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende her gün düşünüyorum ya böyle sürekli saati saatine yemek yapmak hazırlamak çok sinir bozucu 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ya aşırı zor yani keşke bizim yerimize düşünen olsa pişirmekte sorun yokta düşünce yoruyor😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok güzel soğan az birşey salça kavur yanında yoğurtla mis gibi olur bende yarın tavuklu mantar sote yaparım inşallah yanına bulgur pilavı yoğurt yada cacık 😍
glbhrr1 Tam buğday makarna yaptım bugün fazla da yemedim yemekten hemen sonra yürüyüş yapmama rağmen 145 çıktı 🤦♀️