Deletedmom_112 Melike_4949 ben 2 günde değiştiriyorum öyle söylediler günde 10 kere ölçüyorum hepsinde değiştisme iğnede yetişmeyecek 🤣
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Kız sen alemsin 😅😅😅😅 Valla bende senin gibiyim kocam artık kızıyor bana parmaklarını mahfettin diye 😅😅 bide diyo ki oğlumunda canını yakıyosun 😅😅😅😅😅
Melike_4949 Deletedmom_112 aynen kız para dayanmaz ona ben çubuk bitiriyorum cubuksuz kalıyorum 😅 bende sürekli ölçüyorum eşim diyor böyle zırt pırt ölçücek misin garibim soruyor normalde kaç olması gerekiyor diye 😅😅
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan bizde öyleyiz 9 aya parmak kalmaz heralde ölçmeyince ya yükseldiyse modundayım hep ve bunu aşamıyorum
Babydurubaby minik_kurabiyeee siz biraz kaçamak yaptınız ya son günlerde bence tam denge olmadı.şöyle bi hafta normal diyet listeleri gibi beslenin bence.sabah yumurta öğlen çorba akşam et tavuk şeklinde sonra deneyin diğer tarifleri
Deletedmom_112 Melike_4949 ben daha hem kendiminkini ölçüyorum yetmez gibi etrafımdakilerin ölçüyorum kendimle kıyaslamak için 🤣
Melike_4949 Haftada kaç gün köfte tavuk balık tüketiyorsunuz ben pek tüketemiyorum ? Balık tavuk arada yiyorum köfte sürekli yiyemiyorum
Babydurubaby Melike_4949 bende her gün tüketmiyorum ya çok sevmiyorum et zaten haftada 1 balık yemeye çalışıyorum bide köfte falan
Gulsahkizilkan Melike_4949 balık hiç yiyemiyorm sevmiyorm ama tavuk et köfte haftada 2 3 yerim mutlakaa birinden birinii 🌸
minik_kurabiyeee Melike_4949 balık haftada 1 falan tüketmeye çalışıyorum çünkü çok seviyorum tavuk köfte ette haftada 2 falan tüketmeye çalışıyorum birinden birini tüketiyorum yani
Melike_4949 Babydurubaby bende öyle canım zaten her yerden alınmıyor et 🤦🏻♀️ kilosuda çok pahalı olmuş balık tavuk neysede
Melike_4949 Babydurubaby evet canım bizimde öyle bildiğimiz iyi bir kasap yok o yüzde yüz yemiyoruz et pek
Melike_4949 Gulsahkizilkan iyi yapıyorsun canım bende sürekli tüketmiyorum ya valla haftayı tavuksuz kapatıyorum arada balık vs yiyoruz köfte pek tüketmiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım bende düzeni oluşturamadim daha sebze ağırlıklı besleniyorum şuan
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani ikisini hemen hemen aynı götürmeye çalışıyorum ama sebze bazen yiyemiyorum😂