Babydurubaby Ben sabahları yumurta haşlama, zeytin peynir domates salatalık yiyorum genelde öğlenleri de yulaf lapası yapıyorum tatlı isteğimi alsın diye :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby merhabalar yulaf lapasini nasıl yapıyorsunuz marketteki yulaflardan mi yapiyorsunuz🥰
Ponduk Babydurubaby yulaf lapasi benim sekerimi asiri cikariyordi 160 lara falan dikkatli olun yinede
Elifaco Babydurubaby bende 2 haftadır dıkkat edıyorum 2 haftalık liste var elimde 30 haftalığım 28. Haftada yaptırmıstım cıkmıstı sekerım ama artık ne yiyip ne yemeyeceğim biliyorum listesiniz bitirecegim bu işi inşallah
Babydurubaby Elifaco aa ne güzel ben diyetisyene gitmedim o yüzden listem yok bende 30+2 yim bugun doğumlarımız yakın olacak inşallah 💕
Eddaa57 Elifaco benimde 140 çıktı doktor yinede dikkatli olmamı ara ara ölçmemi söyledi hangi besinleri tüketiyosunuz acaba ben 24 haftalıkken yaptırdım şuan 26+3 oldum ama çok dikkat ettiğim söylenemez
Prenses_Karaca Elifaco hmm ben de hiç dikkat etmedim ne yalan söyleyim zayıfım diye buğün yaptırdım şeker testi şekerim çıkmadı çok şükür demekki biraz da bünyeye bakıyor olabilir elif hanım
Byzaemr Elifaco bende 28 de yaptırdım bugün çıktı yüksek çıktı bana da 2 haftalık diyet verdi deneyeceğim bakalım
Elifaco Babydurubaby evet aynı zaman gibi inşallah 😍🤲🏼 saglıcakla vakti zamanında gelsinler karbonhidratlı şeyleri tamamen kesın abue cuburu tatlıyı inanın yükselmez goreceksınız
Babydurubaby minik_kurabiyeee 1 bardak süte 2,5 yemek kaşığı yulaf koyuyorum biraz da tarçin ekliyorum tencerede pişiriyorum sürekli karıştırarak hemen kıvam alıyor. Üzerine yarım muz yada yarım yeşil elma yada yarım armut diliyorum biraz fıstık ezmesi ekliyorum şekersiz olanından çok hoşuma gidiyor :)
Babydurubaby Elifaco benim şükür düzene girdi 120 üstü görmedim diyetten sonra.Canım çok abur cubur isterse liralifin yulaflı kuru meyveli şekersiz barlarından yiyorum, yada Züberin fellasın hurmalı şekersiz barlarından yiyorum kahve ile ara öğünde
selverx haftadayım, 1 aydır diyet egzersizle devam ediyorum. endokrin doktorum direk diyet listesi vermedi ama benim rutinim, 6öğün yiyorum, kahvaltıda ekmek yok yumurta kaşar peyniri zeytin bol yeşillik sebze yiyorum. ilk ara öğünde genelde meyve ve grisini yiyorum. öğlen genelde sebze yemeği yoğurt yarım dilim koyu renkli ekmek yiyorum. ikinci ara öğünde yulaflı yoğurt yiyorum. akşam genelde et salata yarım dilim koyu renkli ekmek yiyorum. son ara öğünde de çiğ kuruyemiş ve meyve yiyorum. tabi yatmadan da 1 bardak süt içiyorum. her öğün arası 2-3 saat ara veriyorum. bir de her ana öğünden sonra 10-15dk yürüyüş. başta zorlandım ama şimdi alıştım
e_blue_sky_a selverx benim ilk 1saat referans 180iken 194 çıkmış. İkinci saat sonunda ise referans 153iken 155 çıkmış. Açlık 77 ama sizce diyet mi verirler ignelik Bi durum yok şimdilik sanırım? Çarşamba gideceğim doktora dahiliye-diyetisyen
Damlayan Babydurubaby sirf size cevap vermek icin uye oldum, tarcin diyetisyenim kullanma dedi ben de kullaniyordum hamilelikte olmazmis. Hurma da olmaz son haftalarfa hurmayi aciklik olsun diye yiyor insanlar.
Burcudoga Babydurubaby yiyebiliyor musunuz bilemiyorum ama süt ile kaynatmak yerine direkt yogurda ekleyip karistirip da yiyebilrsiniz, öyle de çok lezzetli oluyor daha rahat yemesi
selverx Babydurubaby yediklerim hemen etki ediyor oyüzden mecburen dikkat ediyorum. çoğu meyve yasak yiyemiyorum elma erik mandalina idare ediyorum:)
Babydurubaby selverx benim de 152 çıkmıştı sınır demişti doktor şuan genelde tokluk 90-110 arası çıkıyor
Babydurubaby selverx bende yemiyorum incir kavun karpuz çabuk çıkardığından yeşil elma yeşil armut vs yiyorum
Babydurubaby minik_kurabiyeee yarım yiyorum ve çok olgunlaşmamış yiyorum zaten şekerim 152 çıkmıştı yüklemeden sonra aşırı yüksek değildi
Babydurubaby Gayekaragoz minik_kurabiyeee bugün yapay tatlandırıcısız şekersiz bir reçel buldum deniyorum şekeri yükseltmezse size de haber vericem 🤭