minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen valla önceden şekerim yokken düşünmekten koymuyordu bu kadar şimdi diyete uygun yapcam diye düşünmekten deli oluyorum sürekli de aynı şeyleri yiyince insan yeter artık diyor ya
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee aynen öyle eskiden buzluktan bişey çıkarırdım pasta börek ya da çay koyar tost yapardım en kötü şimdi illa yemek olacak
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer öyle yaa hemen basit şeyle bile gecistirebiliyoduk ama şimdi yok🥲 o zamanlarda ben de çeşit çeşit yapıyordum ama hiç usanmadan internetten bakiyodum hangileri hoşuma gidiyorsa onu yapıyordum 😂
minik_kurabiyeee Kızlar vişne kompostosu şekerinizi yükseltiyor mu denediniz mi içine şeker katmayacam içine ama merak ettim
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla ben hiç denemedim ama şekersiz yaparsan yükseltmez bence vişne ekşi sonuçta şekeri de as
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee onu bende deneyeceğim şekersiz akşam yemeğinin yanına en azından bişey içmiş oluruz bence yükseltmez
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee aynen bende yapıyodum canım yapmak istemeyince hemen kolaya kaçıyodum😂
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay eşime yapayım dedim bende bir deneyeyim dedim ya merak ediyorum çünkü ekşi şeker katmayacam zaten
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee dünden mercimek çorbası var imam bayıldı, köfte, siyez bulgur ya da tam buğday makarna cacık salata
Esra-es minik_kurabiyeee ben yaptım yine de yarık bardaktan fazla içmemeye çalıştım ama yükseltmedi de canım:) hatta ben içine kırmızı ve sarı erik vardı buzlusunda onlardan da attım birkaç tane
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 teşekkür ederim 😍😍 bende bugün yeşil fasulye yapayım dedim hiç yapasım yok ama😂
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yarına bende imam bayıldı yapayım patlıcanım var yapacak bir şey bulamiyordum😂😂
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende bişey yiyemediğimizden her gün çeşit çeşit yapmak istiyorum yoksa vakitte geçmiyor
Melike_4949 Gulsahkizilkan zor 🥲 sarılığı var ya mamayla desteklicem bakim bugün başladım artık maya bjr mama bir süt şeklinde belki yarın kontrole götürürüm 🥲🥲 siz hastenede yattiniz mi sariliktan ?
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer deneyecem canım haber ederim sanada sen ne yaptın mercimek ekmeğini denedin mi🙈
minik_kurabiyeee Esra-es yaa gerçekten mii ay bende bugün içeyim o zaman canım böyle soğuk soğuk şeyler istiyor ama yükselecek diye hiç içmedim sadece 2 sefer şekersiz kola içtim bende de erik vardı keşke onuda atsaydim içine 😅
Esra-es minik_kurabiyeee inşallah yükselmez senin de biraz olsun iyi gelir. Çok şeye hasret kaldık inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi de bunların hepsi anı kalır bize :)