Deletedmom_112 minik_kurabiyeee doğrudur canım herkesin bünyesi farklı lahmacun benim yükseltmedi mesela 💁♀️
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 hamileliğim boyunca dışarıdan çok yememeye özen gösterdim desem bile tabakta ızgara döner köfte tarzı yedim çok zor süreç yaa
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende dışardan bişey tüketmiyorum ama insanın canı istiyor maalesef çok zor
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay evet yaaa insanın canı istiyor benim o dışarıda yediklerim hep canımın istedikleri yuzunsendir😅😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee az kaldı az daha dişimizi sıkcaz mecbur çok canın çektiklerinin tadına bak dedi bana doktorum bu sefer daha kötü olursun diye
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen çok az kaldı valla 😅 1 buçuk ay kaldı belkide o kadar bile yok bende😂 ya hamilesin canın istiyor gerçekten yemediğin zaman rüyalarına falan giriyor çok daha zor oluyor😅
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee dünden azıcık yeşil fasulyem ve bulgur pilavı var eşim onu yer , ben de köfte yapacağım kendime yanına cacık 🥲
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee dünden mercimek çorbası var imam bayıldı, köfte, siyez bulgur ya da tam buğday makarna cacık salata
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Tabuk Balık Et Köfte gına geldi inan ki. Kaşarlı mantar yapıcam fırında. Hem basit hem lezzetli😂
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii yeminle banada gına geldi onlardan artık başka şeyler yemek istiyorum yaaaa yeşil fasulye mi yapsam acep kaşar benim şekerimi yükseltiyor 🥲
2lokummannesiii minik_kurabiyeee minimum seviyede koyuyorum bende. Taze fasulye mi ay hiç canım çekmiyor. 😂yap istersen sağlıklı hem
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii iyi yapıyosun 😅 ay benimde canımın istediği sen değil yemek bulamadığımdann😂😂😂 şeker yükseltmiyor ya ne yapayım 😅
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla ben de 🥲 yemek yapmak değil ne yapayım diye düşünmek beni benden alıyo
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen valla önceden şekerim yokken düşünmekten koymuyordu bu kadar şimdi diyete uygun yapcam diye düşünmekten deli oluyorum sürekli de aynı şeyleri yiyince insan yeter artık diyor ya