minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay evde de tekim Can sıkıntısından patladımmmm televizyonda bir şey telefonda da aynı bugün aşırı sıkıldım
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen biraz düşmesini bekledim şimdi tarçınlı süt içiyorum of nerden yedim ya keşke yemeseydim
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım benimde 2 saat olmadan tokluk 121 e düşmüş kepekli ekmek yükseltiyor demekki şekerimi
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde ekmek yükseltiyor canım galiba artık sadece sabahları tuketicem gerçi çavdar denicem birde bakalım o nasıl cikicak yarın inşallah doktora gitme imkanım olur
Gulsahkizilkan Melike_4949 teşekkür ederimm bakalım benim ki ne olucak. Tam buğdayda mı çıkarıyor şekerini
acemii_annee Deletedmom_112 dr bana açlık şekerin yüksek çıkmış demişti. e nabızdan baktım 11,9 yazıyor. tehlikeli boyutta mı?
aysu-citak98 Melike_4949 ben çavdar yiyorum 3 öğünde 2 şer dilim bu ara benimde öğünlerimde düşmüyor şekerim sanırım çavdar ekmeği yapıyor bende çavdar ekmeğini bırakıp denicem hatta yarın diyetisyene randevum var sormayı düşünüyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim 🌺 aynen kuzum olabilir ya bir hayırlısıyla gecseydi şu günler
Melike_4949 aysu-citak98 evet canım herkeste her ekmek farklı çıkıyor bende çavdar denicem hiç yemeyince de çok aç hissederim ya gerçi diyetisyen benim ekmeği üç dilim yaptı sabah olanı haftam büyük diye
minik_kurabiyeee acemii_annee canım 1 . Saatin 160 çıkmış tokluğun yüksek yanii ikinci saatin yine iyide birinci saatin baya yüksek
Melike_4949 acemii_annee glukoz bir saat yüksek canım açlıkta sınırda mutlaka diyet yapman gerekiyor benimde 90 95 arasıydi şimdi birden yükseldi diyet+ insülin devam ediyorum
Deletedmom_112 acemii_annee 1.saatiniz yüksek çıkmış diyetle düzelir ama sınır 140 çok aşmamış. Kaçlık yaptılar yüklemeyi ?
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay yok gerçekten yani yiyip vicdan azabı cekmektense bir daha yemem yani ciddi anlamda bu sondu aşırı çekmişti canım yani ama kızımın sağlığından önemli değil hiç bir şey