2lokummannesiii Babydurubaby oh şükür normalde bazı yemeklere pirinç pilavı yakışıyor o kadar bıktım ki bulgurdan dedim basmati hemen alıp 3-4 kaşık yerim bari ekmek yemiyorum akşamları genelde 😂
minik_kurabiyeee Babydurubaby bende o şekilde yapıyorum salata yoğurt falan ama bugün kaçırdım daha da olmayacak ve afiyet olsunnn🌺
Melike_4949 Bulgurlu lahana dolması yedim beş altı adet 1. Saat tokluk 133 ekmek yemedim üzerine sarımsaklı yoğurt yaptım 🤌🤌🥳
minik_kurabiyeee Melike_4949 maşallah valla düşmeye başladı seninkiii ay benimki çok yüksek şimdi yarım saat önce ölçtüm 163 çıktı 😏 youtubeden hamileler için evde yürüyüş egzersizleri falan açtım insülin vurdum ama ne kadar düşecek bilmiyorum yaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee düşer inşallah canım makarna çok yükseltiyor bende yedim çünkü biliyorum hiç düşmemişti o gün yoğurt ye sen yine 😢
glbhrr1 minik_kurabiyeee ayy hiç sorma az önce baş parmağıma yaptım 163 çıktı bi 5 dk geçti orta parmakta yaptım 134 🤦♀️
minik_kurabiyeee glbhrr1 evet öyle saçmalık oluyor yaaa🤦🏻♀️ ama daha yeni bende birisi 163 çıktı diğeri 166 çıktı
minik_kurabiyeee Babydurubaby ay evde eşim yokki evde yapabildiğim kadarıyla yürüyüş egzersizi falan yaptım ama
Melike_4949 Gulsahkizilkan afiyet olsun bulgur şekeri yükseltmiyor çok şükür ekmek benim şekerimi yükseltiyor birde çavdar denicem