Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla iyi çıkmış maşallah 😂 ben cesaret edemiyorum tatlılara ya canım çok istiyo ama
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım ölçersen haber et ama olur mu merak ediyorum bende çünkü ☺️ yaa sen hasta oldun doğumdan sonra o yüzden de öyle gözün görmüyor bence🥲 ay ne iğrenç bir yermiş valla mahvettiler seni yaaa🥺 Allah belasını versin
Melike_4949 minik_kurabiyeee amin gerçekten Allah kahretsin inşallah biz öksürdükce bebek irkiliyor 😢 olur canım ölçünce söylerim
Kubra_haciomer Aynurkrm tuzsuz çiğ kabak çekirdeği aşırı kilo aldırıyor bebeğe ve size de magnezyum desteği veriyor krampları önlüyor tavsiye ederim. Her akşam 1 avuç yedim gittiğimde 10 günde 350 Gr almıştı
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay valla yedim ne yapayım yaaa 🤦🏻♀️ şimdi biraz acıktım yoğurt falan yicem
Kubra_haciomer Aynurkrm kesinlikle deneyin şekeri de yükseltmiyo diyetisyenim önermişti gerçekten de çok güzel atıştırmalık hem de kilo aldırıyor bebeğe
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee ben de geceleri çok acıkıyorum ya bıktım artık 😂 yoğurt yemekten de gına geldi 🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ayy valla banada yaaa🥲 yeter artık valla birde yoğurt yediğimi zaman midem çok yanıyor sende de öyle oluyor mu?
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee evet oluyo 🥲🥲 bişey yemesem yanıyo yesem yoğurt süt onlar da yakıyo. Ne yapacağımı şaşırdım
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer valla her şey bir dert yaaa mercimek ekmeğini denedin mi acaba ? Sabahtan beri çok kötüydü midem ya
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee balık ve süt ürünlerinin bi bağlantısı yok canım şehir efsanesi diyetisyenime aynı şeyi bende demiştim ama uydurmaymış 2 3 saat sonrasına süt kefir vs. içiyorum ben
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yok canım güvenemedim çünkü balığın taze olup olmadığından emin değildim bir kere hamsi yemiştim biraz zaman geçtikten sonra yoğurt mu ne yemiştim mahvetmisti beni bulantı kusma falan yaşamıştım
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee onu bugün deneyemedim misafirim vardı 🥲 başka şeyler yapınca onu yapamadım. Ama deneyince yazacağım sana mutlaka
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer teşekkür ederimmm 😍 hamileliğin boyunca kaç kilo aldın acaba ben artık kilo işini takmaya başladım yaaa 🥲