mhbbbera Minikfasulyem_26 ay bende de aynısı var 32 dehim hele bugğn 2-3 kere önden girdi sancı hohlattı sancı demek istemiyorum ama değşik birseydi yani
Kubra_haciomer ikiminikannesi_ İnşallah sıkıntısız geçer kucağına alırsın bebişini kolay değil biliyorum ama sakin kalmaya çalış sürekli ona odaklanme kendine başka uğraşlar bul 🙏
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla ben de ilk zamanlar 1 ve 2. Saat hepsini ölçüyodum kafaya çok takmıştım artık bıraktım yükselten bişey yemezsem ölçmüyorum bile
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen yaa öyle yapcam bende bugün akşam tavuk salata şekersiz kola içtim onu ölçecem bi 🤭 bugün birde birazcık kaçırdım gibiiii açlığım 99 çıktı
Aynurkrm ikiminikannesi_ çavdar ekmeğinden arasına peynir kaşar koyup bende tost yaptığımda 150 155 çıktı ama sonrasında düşüyor düşmezse mi tehlikeli acaba
ikiminikannesi_ Aynurkrm benimde normalde yukselmezdi bugün yükseldi 152 ye ikinci saate baktım hemen 109 du bana dün doktor düştükten sonra anlık yükselmeye sorun değil hep yuksek olmasın dedi bende oglen ıspanak yedim dengekeyim diye bol yoğurtla tokluk 90di
Melike_4949 Esra-es hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende şehir hastanesi perinatoloji takipliydim
Melike_4949 minik_kurabiyeee bebişte hasta oldu biraz canım hapsuruyor burnu tıkandı biraz ben hala öksürük nefes darlığı çekiyorum ventolin kullanıyorum çok kötü oldum simdi bikini bölgem kaşınıyor sürekli alttan muayene ede ede mantar oldu kesin bir türlü kendimize gelemedik 😕
minik_kurabiyeee Melike_4949 ayy kıyamam yaaa valla zor yaa Allah Allah hijyen falan yok muydu ya o yüzden mi mantar oldun acaba ne illet bir yermiş mahvettiler senii 🥲 neyse sabır canım geçer bugünlerde inşallah şekerini hiç ölçüyor musun
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayır canım ölçmedim çubuk bitti alamadım zaten ekmek tatlı makarna yani öyle istediğimi yiyeyim durumu olmadı sıvı besleniyorum hasta olduğum için birde sezeryan olduğum için gaz olmasin diye büyük ihtimalle hijyen olmadığı için çok kötü oldu gerçekten amin inşallah canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım ölçersen haber et ama olur mu merak ediyorum bende çünkü ☺️ yaa sen hasta oldun doğumdan sonra o yüzden de öyle gözün görmüyor bence🥲 ay ne iğrenç bir yermiş valla mahvettiler seni yaaa🥺 Allah belasını versin
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla iyi çıkmış maşallah 😂 ben cesaret edemiyorum tatlılara ya canım çok istiyo ama
Melike_4949 minik_kurabiyeee amin gerçekten Allah kahretsin inşallah biz öksürdükce bebek irkiliyor 😢 olur canım ölçünce söylerim