minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla internetten baktım karbonhidratlar oranı yüksek gibiydi geri onu gördüğüm gibi direk bıraktım elimden ama yükselmedi şekerim de yani bakmadan önce baya yemiştim 102 çıkmıştı
Meyvelipasta999 Deletedmom_112 kendim evde olcuyorum normal degerler cikiyor hastanede sadece açlık sinirda cikmisti
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee öyle şeyler de yükseltmesinde rahat rahat yiyeilm ya şekerli şeyleri anlıyorumda şekeri olmayıp böyle tuzlu şeylere sinir oluyorum şeker yükselten
Deletedmom_112 ikiminikannesi_ kaç haftalıksınız bende 8.haftada öğrenmiştim daha zor oluyor başta çıkınca sizi çok iyi anlıyorum
ikiminikannesi_ Deletedmom_112 11 hafta bitti ama 7. Haftada öğrendim bende erken çok zor evet bende zorlanıyorum insalah doğum sonrası biter gider de rahat ederiz
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen valla bir şeyleri tereddüt yemeden yemeyi özledim yaaa ama benim Makinede anormallik var gibi ya gerçektennnn kafayı yicem
ikiminikannesi_ Deletedmom_112 al benden de o kadar ya tatlıya dayanıyorum ama tuzlu krater sekwri neden yulseltir mesela ya çok sinir bozucu
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bence bi kontrol ettir madikalciler bakar hastame randevuna daha çok varsa. Zaten 6 ayda 1 bu cihazları değiştirmek gerekiyormuş
Esra-es Deletedmom_112 bilmiyorum benimki neden böyle dedi anlamıyorum 🤷🏻♀️ 39 zaten sonra ondan sonraki haftaya kalmayacak diyor hep
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ilk başlarında almıştım bu cihazı nerden baksan ben zaten 8 aya girmek üzereyim garibim bozuldu demekki 😂😂 kız ben acıktım ne yesem ki yaa 🥺
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee gece ara öğün olarak Grissini süt Karabuğday labne Ceviz meyve süt bunları tüket canım
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay ne yesem diye düşünüyorum yaaa normalden peynir falan gecistiriyodum ama bugün balık yedim sen ne yemeyi düşünüyosun😂