minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan benimki de öyle yapınca doğru çıkıyor ama evde hep yüksek çıkıyor anlamıyorum yani
Meyvelipasta999 Kizlar ben olcum yaptigimda hep dusuk cikiyor ama seker olcumunde aclik sinira yakin ciktigi icin diyet onerdiler sizce doktora danisayim mi ?
ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee amin inşallah sende sağlıkla miniğine kavuş insallahhh evet sen artık tecrübelisin
minik_kurabiyeee ikiminikannesi_ aminnn inşallah 🌺 aynen valla bu hale gelene kadar neler çektim 🤦🏻♀️
ikiminikannesi_ 2lokummannesiii çok çok zorluyor sizin çok az kaldı dayanınsaglikla .kavusun ben yolun basindayim
Deletedmom_112 ikiminikannesi_ kaç haftalıksınız bende 8.haftada öğrenmiştim daha zor oluyor başta çıkınca sizi çok iyi anlıyorum
ikiminikannesi_ Kubra_haciomer onsallaj 38 de tamamlanmış aslında sekeri olanları bekletmiyprlarmis ama tabi net bilgim yok
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ekstra olarak sana contour plus önerebilirm benimkinden gayet memnunum 5 6 aydır başından beri kullanıyorum
Deletedmom_112 Esra-es bana doktorum şekerin normal seyrinde giderse 41 e kadar yolu var bekletirim dedi ve sezeryan olcak ona rağmen. İçerde bekletebildiğim kadar bekletirim ne kadar büyürse o kadar iyi dedi tabiki her şey normal giderse.
Esra-es Deletedmom_112 bilmiyorum benimki neden böyle dedi anlamıyorum 🤷🏻♀️ 39 zaten sonra ondan sonraki haftaya kalmayacak diyor hep
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla internetten baktım karbonhidratlar oranı yüksek gibiydi geri onu gördüğüm gibi direk bıraktım elimden ama yükselmedi şekerim de yani bakmadan önce baya yemiştim 102 çıkmıştı
Meyvelipasta999 Deletedmom_112 kendim evde olcuyorum normal degerler cikiyor hastanede sadece açlık sinirda cikmisti
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee öyle şeyler de yükseltmesinde rahat rahat yiyeilm ya şekerli şeyleri anlıyorumda şekeri olmayıp böyle tuzlu şeylere sinir oluyorum şeker yükselten
ikiminikannesi_ Deletedmom_112 11 hafta bitti ama 7. Haftada öğrendim bende erken çok zor evet bende zorlanıyorum insalah doğum sonrası biter gider de rahat ederiz