minik_kurabiyeee Babydurubaby ay öyle oluyor ama en azından canının istediği şeyleri yiyebiliyosundur🥺🥺 ekmek yemeyi özledim ben 😅
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen valla bende genelde aç yattığım zaman da görüyorum acaba aşermiş mi oluyoruz 😅 Allah’ım inşallah hayırlısıyla sağ salim doguralim da yiyelim birazcık 🥺🥺😅
Babydurubaby Bende 61 ile hamile kalmıştım 66-67 oldum son zamanlar şimdi yine 61 im tüm kilo gitti şükür :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby ooo maşallah 🧿💖 hamileliğinde kilo vermiş miydin peki ? Çok güzel valla🌺
minik_kurabiyeee naneliseker_ ama şimdi gebelikten sonra her şeyi yiyeceğim 😅 çok bir kilonda yok aslında şuan ne kadarsın
naneliseker_ minik_kurabiyeee 5 kilo almıştım en son canım, dahada tartılmadım doğuma 1 hafta var zaten.
minik_kurabiyeee naneliseker_ maşallah çok bi kiloda almamışsın 🧿💖 çok az kalmışşş🥺 bende gelir miyim o günlere yaa çabucak gelse bari
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet almadım çok, geleceksin tabiki bende hep derdim ama zaman geçiyor Allahın izni ile.
minik_kurabiyeee naneliseker_ inşallah yaa minnoşumu bi sağ salim alsaydım kucağıma 🥺 çok şükür 🤲🏻 aynen valla geçiyor ama ben sabırsızım sankii
naneliseker_ minik_kurabiyeee son haftalar gör birde. Ben 38 de alır sansim +4 gün daja ekledi niye ekledi ki diyorum alsaydı işte hahaha🥹🤣
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet canım hastane ile aynı içinde kalibrasyonu da var zaten istediğin zaman doğru mu diye bakabiliyorsun
minik_kurabiyeee naneliseker_ ay evet son haftalar da hiç geçmiyor diyolar. Yaaa kıyamam sezeryan mı olacaksın? Sağ salim kucağına al inşallah 💖
minik_kurabiyeee naneliseker_ sebebi var mı acaba merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama lütfen 🌺💖aminn
naneliseker_ minik_kurabiyeee estağfurullah canım. Ben hep öyle istemiştim zaten. Bide bebek dönmedi sonra dondu derken kendimi normale hazırlayamadım. Regl ağrısına bile doktorlara düşerdim sancıdan. Ağrı yine neysede. :) Kararı doktorlar verdik. Sonra vajinal sigillerimi gordu zaten olmaz dedi.
minik_kurabiyeee naneliseker_ yaa anladım evet bende şuan normal istiyor gibiyim sezeryandan korkuyorum. Ay demekki seninki baya zorlu geçiyormuş . Çok geçmiş olsun 🌺💖