Kubra_haciomer Babydurubaby valla öyledir eminim ama en azından ekmek arası bile yersin şimdi domates yeme ekmek yeme çorba içme meyveyi yoğurtla ye hep ekstra zaman alıcı şeyler 🥹
minik_kurabiyeee Pamuk ama gerçekten tükendim artık sabrım kalmadı 7. Haftadan beri bu şekildeyim hep elim yüreğimde moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu ara onu da yapamıyorum artık Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🥺🥺
minik_kurabiyeee Babydurubaby hmm anladım yani internetten bakıyorum her makineye bir kulp bulmuşlar 🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Babydurubaby ay öyle oluyor ama en azından canının istediği şeyleri yiyebiliyosundur🥺🥺 ekmek yemeyi özledim ben 😅
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen valla bende genelde aç yattığım zaman da görüyorum acaba aşermiş mi oluyoruz 😅 Allah’ım inşallah hayırlısıyla sağ salim doguralim da yiyelim birazcık 🥺🥺😅
Babydurubaby Bende 61 ile hamile kalmıştım 66-67 oldum son zamanlar şimdi yine 61 im tüm kilo gitti şükür :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby ooo maşallah 🧿💖 hamileliğinde kilo vermiş miydin peki ? Çok güzel valla🌺
minik_kurabiyeee naneliseker_ ama şimdi gebelikten sonra her şeyi yiyeceğim 😅 çok bir kilonda yok aslında şuan ne kadarsın
naneliseker_ minik_kurabiyeee 5 kilo almıştım en son canım, dahada tartılmadım doğuma 1 hafta var zaten.
minik_kurabiyeee naneliseker_ maşallah çok bi kiloda almamışsın 🧿💖 çok az kalmışşş🥺 bende gelir miyim o günlere yaa çabucak gelse bari
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet almadım çok, geleceksin tabiki bende hep derdim ama zaman geçiyor Allahın izni ile.
minik_kurabiyeee naneliseker_ inşallah yaa minnoşumu bi sağ salim alsaydım kucağıma 🥺 çok şükür 🤲🏻 aynen valla geçiyor ama ben sabırsızım sankii
naneliseker_ minik_kurabiyeee son haftalar gör birde. Ben 38 de alır sansim +4 gün daja ekledi niye ekledi ki diyorum alsaydı işte hahaha🥹🤣
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet canım hastane ile aynı içinde kalibrasyonu da var zaten istediğin zaman doğru mu diye bakabiliyorsun
minik_kurabiyeee naneliseker_ ay evet son haftalar da hiç geçmiyor diyolar. Yaaa kıyamam sezeryan mı olacaksın? Sağ salim kucağına al inşallah 💖