ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee sorma ya bana da tatlı getiriyorlar eve dayan dayan bebegin doğsun yersin diye kendimi teselli ediyorum çok zor senin çok az kalmış maşallah sağlıkla insallahh kucağına alirsin
minik_kurabiyeee ikiminikannesi_ evet birde ye bir şey olmaz diyenler var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 1 2 çatal alabilirsin canın çok istediğinde yoksa o istekle başa çıkılmıyor çok şükür valla bu zamana gelene kadar mahvoldum yani
NewbieMommy Ay kızlar bugün sabah doktor randevum var diye aceleyle sadece tost yapayım dedim 1tane tam tahıllı ekmek ile kaşarlı tost yapıp yanına domates doğradım ve ilk defa 159u gördüm☹️ 1 porsiyon iskender yedim onda bile 105 çıkmıştı😅
Kubra_haciomer NewbieMommy domates çok yükseltşyor 🥲 hatta çiğ domates benim yükseltiyor ama menemen yükseltmiyor💆 ekmek hiç yemiyorum
ikiminikannesi_ NewbieMommy herkesin farklı galiba ya bir koca kasa domates salatası yedim çıkmadı yulaf yiyeyim firliyor
NewbieMommy Kubra_haciomer benim diyet listesinde sabah menüsünde mutlaka domates ve salatalik var sinirsiz hergünyiyorum ama hiç yüksek çıkmamıştı sanırım kaşar etkiledi diye düşünüyorum ilk defa kaşar yedim normalde yarım yağlı peynir yiyorum 😬
ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee insallah sağlıkla doğumunu yaparsın sende çöm az kalmış Rabbim yardımcın olsun ilk miydi
minik_kurabiyeee ikiminikannesi_ inşallah canım 🤲🏻 evet çok az kaldı zaman daralıyor stres oluyorum 😅 bu ikinci ama diğer evladımın 7 haftalıkken kalbi durmuş 11 haftalikken fark edilmişti düşük ve kürtaj oldum yaşayanım hiç yok
Kubra_haciomer ikiminikannesi_ gluten olanlar yükseltiyor birde glutensiz un badem unu poğaça yaptım hiç yükseltmedi ama normal ekmek aşırı fırlatıyor. Diyetisyenim gluten arttırır demişti
NewbieMommy ikiminikannesi_ sabah ki menümde hep domates var yiyorum hep ama hiç çıkmamıştı bence kaşar etkiledi beni
ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee Allah evladına uzun ömürler versin o zaman doğum şeklinde belli değildir daha :)
minik_kurabiyeee ikiminikannesi_ aminnn cümlemizin evlatlarına inşallah sende sağ salim al kucağına İnşallah yok daha belli değil 16 sında gitcem bir şey söyler mi bilmiyorum normal taraftarıyım ama bakalım hangisi olcak o zaman
ikiminikannesi_ Kubra_haciomer anlamdimki artık ne yapacağımı şaşırdım benim birde erkenden cikti daha o umde 6 ay var
Kubra_haciomer NewbieMommy benim de listemde vardı ama haftalar ilerledikçe değişik şeyler yükseltiyor onun için domatesi çıkardım artık 🥲
ikiminikannesi_ NewbieMommy kaşar olabilir evet yada farklı bir ekmek tukettiysen nlmesela beni kepek yükseltiyor tam bugday yukseltmiyo
minik_kurabiyeee NewbieMommy oda olabilir o zaman bende de yazıyor ama çok tuketmiyorum ben yükselttiği için
Kubra_haciomer ikiminikannesi_ Allah’ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin stres yapmayın daha çok etkilenir hem şeker hem bebek 🙏 deneme yanılma yoluyla bakarsınız biz hep öyle öğrendik herkesin bünyesi farklı.
ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee benim ikinci her türlü sezeryanim yani ama nirmal en iyisi tabikiii korkmadım sezeryan sonrası normal denerim ama çok korkuyorum dimislerden dolayı senin insallah normal olur