ikiminikannesi_ kız düzelir tabi hep bu şekilde gidecek değil yaaa sen birazcık sakin olsan sıkıntı olmayacak bak şeker tansiyon bunlar siniri stresi çok sever biraz kafanı rahat tut . İnşallah canım endokrin doktoruna gitcem bugün bakalım neler diyecek . İnsüline başlayalı kaç hafta oldu ? Vücudun insüline alışma süreci var insülin dozunun ayarlanması var o yüzden de böyle olabilir sakin ol birazcık. Sana yemin ederim 7 aydır ne bacağımda ne de kolumda iğne vuracak yer kalmadı artık iğne girmiyor bacağıma kollarıma o kadar sertleşmiş 7 aydır herkes benimde gözümün önünde tatlılar hamur işleri yendi hiç kimse de düşünmesi bu kızda hamile canı çeker mi diye ben geri eve gelip ağlıyordum ben de tatlı yemek istiyorum canımın istediğini yemek istiyorum diye biliyorum kolay değil hemde bizim gibi baştan patlak vermesi hiç hiç kolay değil ama birazcık sabır birazcık sakinlik gerekiyor. Benimde bundan önce bir düşüğüm var 7 haftalikken kalbi durmuş 11 haftalikken fark edildi o yüzden hep elim yüreğimdeydi ama bak şimdi çok şükür 32 haftalık olduk doğuma az kaldı sen içini ferah tut Allah muhafaza herhangi bir şey olsa sen bir şey yapabilecek misin veyahutta engelleyebilecek misin hayır o yüzden hem kendin için hem evladın için bu kadar stres çok fazla bebeği de strese sokuyosun böyle