Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Sen daha dikkat etmen lazım yavrum daha küçük senin kii 😢 Zor ama bebeğin için mecbur bide insülin kullanıyorsunn
Babydurubaby Kesinlikle katılıyorum daha dikkat etmen lazım.Şimdiden alıştırırırsan çok zorlanmazsın ama kaçamak yaptıkç yapadın gelit
minik_kurabiyeee Babydurubaby evet öyle biliyorum bi daha da bu şekilde yapmayacağım zaten siz nasıl hakim oluyosunuz kendinize
Babydurubaby Birde mesela beyaz makarna zaten direkt yasak bize ama kepeklisini deniyorum az az yiyorum.Benim de size göre az haftam kaldı 33. Haftaya girdim mesela ama ben kaçamak yapmamaya çok özen gösteriyorum çünkü yaptıkça yapmak isteyeceğim biliyorum
minik_kurabiyeee Babydurubaby evet öyle oluyor yaptıkça yapası geliyor insanın bi daha da bu şekilde yapmam zaten
Babydurubaby Mesela ben akşam yemeği yanında genelde böyle büyük bi salâta yapıyorum yoğurdum da oluyor hemde doymama yardımcı oluyır :)
2lokummannesiii Babydurubaby bende ekşili salata yapıyorum mutlu ediyor beni yoğurtta yiyorum öğlen ve akşam yemeğinde. Ben basmati pirinç aldım. Halan şeker hastası ona önermişler yükseltmedi dedi o yüzden ilk kez pilav yaptım😂 üç dört kaşık yemeyi düşünüyorum😂
minik_kurabiyeee Babydurubaby bende o şekilde yapıyorum salata yoğurt falan ama bugün kaçırdım daha da olmayacak ve afiyet olsunnn🌺
Deletedmom_112 Kızlar bu unonun falan paket ekmekleri buzdolabında kaç gün durur kaç günde tüketmek lazım?
Babydurubaby 2lokummannesiii evet basmati pirincinde glisemik endeksi düşük doktorum da bana birkaç kaç yiyebilirsin demişti :)
2lokummannesiii Babydurubaby oh şükür normalde bazı yemeklere pirinç pilavı yakışıyor o kadar bıktım ki bulgurdan dedim basmati hemen alıp 3-4 kaşık yerim bari ekmek yemiyorum akşamları genelde 😂