2lokummannesiii yaa çok iyi öğlenleri ne tüketiyorsun mesela ben öğlene bir şey bulamıyorum 😅 ya benim cihazım arızalandı herhalde yani bazen düşük bazen yüksek çıkarıyor ben anlamıyorum bende artık kafayı yemek üzereyim 🤦🏻♀️yaa maşallah 3 yıl arayla olmuş bende 20 yaşındayım ama şeker illeti en güzel zamanlarımda çıktı 🥲 ay insanlara valla ne yaparsan yap asla yaranamazsın ki bütün her şeyi istedikleri gibi yapsan ona bile bi bahane bulurlar . Bende çok büyük konuşuyorum herhalde daha 10 sene çocuk yok falan diyeee😅 geçen gün böyle diyorum eşimde heee oldu diyor dedim nee sen çekmiyon bu kadar şeyi yok yok Rabbim bunu kız verdi 1 de oğlumuz olursa daha çocuk yok iki meyveyide tadalım diyor 😂 çok şükür gerçekten o konuda da çok şükür ediyorum Rabbime aratmadan nasip etti çok şükür 🤲🏻 annelik delilik gerçekten bak yani çok çok farklı bir şey bu ilk rahmine düştüğü anda başlıyorsun fedakarlık yapmaya . Evet öyle ama hamilelikte sadece 4 kilo aldım böyle biraz daha alsam fena olmaz verdiğim kiloları alıyorum sadece şuan hamile kaldığım kilo bile olamayacam herhalde😂