Kubra_haciomer Melike_4949 oyyy Allah’ım maşallah maşallah 🥹🥹 Allah’ım sizi ayırmasın birbirinize şifa olun inşallah ♥️
Kubra_haciomer Melike_4949 Kuzum ayva yaprağı al aktardan kaynat iç. Ihlamur gibi. Aşırı etkisi oluyo öksürüğü hemen kesiyo dene mutlaka içine limon da koyabilirsin
minik_kurabiyeee Melike_4949 oyyy maşallah prensesimeeee💖💖 Rabbim nazarlardan saklasın inşallah 😍 yüzü gibi ömrü bahtıda güzel olsun minik prensesin
tugcesakzci Melike_4949 ayy sen doğum yaptın mı benim de dün aklıma geldin yazmıyo acaba naptı diye 😂 sağlıkla güzel günlerde büyüt kuzum bebişini 🙏🙏
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım bi an önce iyilesirsin inşallah yanında birileri var mı? Çok şükür canım çabucak iyilesirsin inşallah x🌺
tugcesakzci Melike_4949 aman aklına bile getirme gördüm yorumlarını allah akıl fikir versin o doktorlara 🙏 bebişinle ilgilen sadece sen düşünme başka bir şeyi darısı başımıza inşallah
Deletedmom_112 Melike_4949 ayy kırk bin kere maşallahhh 🧿 bu nası güzellik ya yerim ben bunu sağlıcakla büyütün inşallah 🤲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay valla bende bulamıyorum yaaa eşime pizza yapayım diyorum ama bende yapsam yer miyim güvenemiyorum kendime😅
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee yapma bence ben yapsam kendim de yerim 😂😂 ya da badem unu ya da hindistan cevizi onuyla yap hamurunu sende ye
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii afiyetle olsun 🌺 ay vallaha bendeee artık yoğurt ayran süt görmek istemiyorum ben eşime pizza yapayım diyorum ama bende yer miyim diye tereddüt ediyorum🤭