Dnyaa56 Eymenmoms şekeriniz olduğunu bilmeden tatlı şeyler çok tüketirmiydiniz ben şeker yüklemesi yaptirmadım pazartesi günü yaptırmam ama çok tatlı yiyorum korkuyorum biraz bişey ckcak diye
Eymenmoms Dnyaa56 galiba benimde öyle oldu 1 2 gün öncesi tatlı tükettiğim için yüksek çıkmıştı sonra tekrar yapıldı normal di değerler
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım kaç kere sordum birşey veremeyiz dediler çok kötü öyle bitkisel şeyler yapıyoruz Rabb’im sifa versin inşallah aynen öyle canım unuttum gittim herşeyi kızıma odaklandım 🥰❤️
Kubra_haciomer Melike_4949 Kuzum ayva yaprağı al aktardan kaynat iç. Ihlamur gibi. Aşırı etkisi oluyo öksürüğü hemen kesiyo dene mutlaka içine limon da koyabilirsin
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım bi an önce iyilesirsin inşallah yanında birileri var mı? Çok şükür canım çabucak iyilesirsin inşallah x🌺
Esra-es Melike_4949 dut kurusu alın onu kaynatıp için , Allah şifa versin. Kızınızı da sağlıkla büyütün inşallah 🥰
Kubra_haciomer Melike_4949 oyyy Allah’ım maşallah maşallah 🥹🥹 Allah’ım sizi ayırmasın birbirinize şifa olun inşallah ♥️
minik_kurabiyeee Melike_4949 oyyy maşallah prensesimeeee💖💖 Rabbim nazarlardan saklasın inşallah 😍 yüzü gibi ömrü bahtıda güzel olsun minik prensesin
tugcesakzci Melike_4949 ayy sen doğum yaptın mı benim de dün aklıma geldin yazmıyo acaba naptı diye 😂 sağlıkla güzel günlerde büyüt kuzum bebişini 🙏🙏
tugcesakzci Melike_4949 aman aklına bile getirme gördüm yorumlarını allah akıl fikir versin o doktorlara 🙏 bebişinle ilgilen sadece sen düşünme başka bir şeyi darısı başımıza inşallah
Deletedmom_112 Melike_4949 ayy kırk bin kere maşallahhh 🧿 bu nası güzellik ya yerim ben bunu sağlıcakla büyütün inşallah 🤲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay valla bende bulamıyorum yaaa eşime pizza yapayım diyorum ama bende yapsam yer miyim güvenemiyorum kendime😅