minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ay valla bende çok merak ediyorum sırf onun için giriyorum ama haber yok
Kubbbb naneliseker_ sabah tokluk 140 geldi ikinci saate bakayım dedim 115 geldi ama 1 saat evin içinde dolaştım
minik_kurabiyeee naneliseker_ benim bazen düşük çıkıyor çok nadir şeylerde yükseliyor mesela bugün pasta yedim 1 dilim 131 di 2. Saat
naneliseker_ Deletedmom_112 anladim canım anı düşüş oluyor bende , doktora sordun oda iyi değil dedinde aklıma takıldı.
naneliseker_ minik_kurabiyeee anladim canım anı düşüş oluyor bende , doktora sordun oda iyi değil dedinde aklıma takıldı.
naneliseker_ Deletedmom_112 mesela 1 saat 140 150 veya 160 ise 2.saat hareket ediyorum vs 80 lere düşüyor.
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet evet kahvaltıdan sonra da oluyor. Ama 1. Saat önemli gebeler için sanırım.
Deletedmom_112 naneliseker_ bu muhtemelen karbonhidrat yada şekerli tükettiğinde olan bişey ani yükselip fazlaca düşmüş bu seni bi anda kötü edebilir
naneliseker_ minik_kurabiyeee nazar değdi aman ya 🥲 ne yedi ki ? Bende bazen 2. Saat düşmüyor ama düşünce de iyi düşüyor 🤣
minik_kurabiyeee naneliseker_ vallaha yaa 😅 pasta yedim 1 dilim aynen ya öyle oluyor ama şuan da da acıktım yani ne yesem bilmiyorum
naneliseker_ minik_kurabiyeee gece acıkması hiçbir b*ka benzemiyor. Allahım dogursak ta istediğimizi yesek artık 🤣🥲