minik_kurabiyeee Melike_4949 ama insülin saatide geçmişti canım 9 da olanı 11 de vurdum onu da geç vurmasaydım yükselmezdi bu kadar
Derara Beklenenim11 benim geçen hafta üç hafta ilerdeysi. Salı kontrole gideceğim bakalım değişme var mı? Diyet etkiledi mi merak ediyorum bende
Beklenenim11 Derara ben diyetede uyuyorum şekerimde haftada 2 öğündenfelan yüksek çıkıyor yani iyi gidiyor ama anlamadım
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bugün böyle çok ağlamakliyim bakalım minnoş kızım 4 kiloyu geçmiş mi normal doğum istiyorum inşallah nasip olur hayırlısı ise 💗🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay vallaha çok Duygusal sağ salim al inşallah kucağına valla burda birbirmize destek olduk unutma burayı daa🌺 benim bi arkadaşım vardı doğum yaptı geçenlerde 40 haftalıktı bebek 4 kilo doğmuştu ve normal yaptı ama bizde şeker olduğu için bebeğin omuzları biraz enli oluyormuş bende normal doğum istiyorum ama o an bebeğim ve kendim için en hayırlısı ney ise o olsun 🥰 inşallah normal doğum olur yaa valla en sağlıklısı birde normal doğuma olduktan sonrada şeker geçer diyolar ama neye dayanarak diyolar bilmiyorum 😅
Kevserehdhd Gayekaragoz öğle yemegi yemiyor musun ya benimde böyle gibi diyet listem ama 22.00 da bitiyor mesela gece çok acıkıyorum ben
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım benim doktorumda şeker hastalığı olunca 4 kilo üzeri sezeryan yapıyoruz risk almiyoruz dedi ,benim minnoşta iri ama bende iri sayılırım inşallah kolay olur ya birde Benim göbek yağım çok kilom çok o yüzden sezeryan istemiyorum tabiki bebeğim ve ben sağlıklı olalimda inşallah farketmez unutmam tabiki canım inşallah burda paylaşırım serüveni 💗🤲
2lokummannesiii Melike_4949 sağlıkla bir avazda doğur inşallah canım🥰 ama mesela seni zorlayacak kilodaysa hiç uğraşma sezaryen ol. O an çünkü insanın şekeri düşüyor halsizlik başlıyor sancıdan. Yani benim öyle olmuştu 😂 şimdi bana doktor diyor normal doğur istersen dedim aman aman hem dikişleri riske atmam hem de ben de o cesaret sıfır😂inşallah açılman vardır senin de hiç anlamazsın.
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım öyle oluyormuş o zaman birazda genetik bebişin iri olması inşallah canım valla yaa öyle mi hakkından hangisi hayırlısı ise o olsun yeterki sağlıklı olsun inşallah canım merakla bekliyorum
Melike_4949 2lokummannesiii Amin inşallah canım💗 bakalım kilosuna bağlı demişti doktor hangisi hayırlısi ise o olsun inşallah iki doğum şeklide korkutuyor beni 😅😅 bebekte iri olunca doktor ne derse o
Kubra_haciomer Melike_4949 Allah’ım bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🌸 bize de dua et aklına gelirsek 🌸😅 Allah’ım kolaylaştırsın inşirah suresi oku bol bol
Melike_4949 Kubra_haciomer evet bugün açtım dinliyorum okuyorum canım Amin cümlemiz için inşallah 💗🤲 dua ederim tabiki
Melike_4949 minik_kurabiyeee amin cümlemiz için inşallah canım bende bekliyorum sürpriz yapmaz inşallah yarına kadar 😅😅
Kubra_haciomer Kızlar şekerimi tansiyonumu ölçtüm ikisi de normal ama başım ensem çok ağrıyo son haftalarda arttı biraz var mı yaşayan aynı durumu 🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bende hamileliğin ilk dönemlerinde çok oluyordu şuan da arada oluyor sadece niye oluyor bilmiyorum maalesef ama benim tansiyonum çok düşüyor ondan agridigini düşünüyorum