Beklenenim11 Kızlar benim bebiş sekerden dolayı 3 hafta önden gidiyordu sizdede bu durumu yaşayan varmı?
Kubra_haciomer Beklenenim11 benim haftasıyla uyumluydu en son pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Deletedmom_112 Beklenenim11 benimde haftası ile uyumlu ama ben başından beri sağlıklı beslendim. Çok mu sağlıksız beslendiniz hamur işi tatlı vs 3 hafta çok
Derara Beklenenim11 benim geçen hafta üç hafta ilerdeysi. Salı kontrole gideceğim bakalım değişme var mı? Diyet etkiledi mi merak ediyorum bende
minik_kurabiyeee Melike_4949 ama insülin saatide geçmişti canım 9 da olanı 11 de vurdum onu da geç vurmasaydım yükselmezdi bu kadar
Beklenenim11 Derara ben diyetede uyuyorum şekerimde haftada 2 öğündenfelan yüksek çıkıyor yani iyi gidiyor ama anlamadım
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bugün böyle çok ağlamakliyim bakalım minnoş kızım 4 kiloyu geçmiş mi normal doğum istiyorum inşallah nasip olur hayırlısı ise 💗🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay vallaha çok Duygusal sağ salim al inşallah kucağına valla burda birbirmize destek olduk unutma burayı daa🌺 benim bi arkadaşım vardı doğum yaptı geçenlerde 40 haftalıktı bebek 4 kilo doğmuştu ve normal yaptı ama bizde şeker olduğu için bebeğin omuzları biraz enli oluyormuş bende normal doğum istiyorum ama o an bebeğim ve kendim için en hayırlısı ney ise o olsun 🥰 inşallah normal doğum olur yaa valla en sağlıklısı birde normal doğuma olduktan sonrada şeker geçer diyolar ama neye dayanarak diyolar bilmiyorum 😅
Kevserehdhd Gayekaragoz öğle yemegi yemiyor musun ya benimde böyle gibi diyet listem ama 22.00 da bitiyor mesela gece çok acıkıyorum ben
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım benim doktorumda şeker hastalığı olunca 4 kilo üzeri sezeryan yapıyoruz risk almiyoruz dedi ,benim minnoşta iri ama bende iri sayılırım inşallah kolay olur ya birde Benim göbek yağım çok kilom çok o yüzden sezeryan istemiyorum tabiki bebeğim ve ben sağlıklı olalimda inşallah farketmez unutmam tabiki canım inşallah burda paylaşırım serüveni 💗🤲
2lokummannesiii Melike_4949 sağlıkla bir avazda doğur inşallah canım🥰 ama mesela seni zorlayacak kilodaysa hiç uğraşma sezaryen ol. O an çünkü insanın şekeri düşüyor halsizlik başlıyor sancıdan. Yani benim öyle olmuştu 😂 şimdi bana doktor diyor normal doğur istersen dedim aman aman hem dikişleri riske atmam hem de ben de o cesaret sıfır😂inşallah açılman vardır senin de hiç anlamazsın.
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım öyle oluyormuş o zaman birazda genetik bebişin iri olması inşallah canım valla yaa öyle mi hakkından hangisi hayırlısı ise o olsun yeterki sağlıklı olsun inşallah canım merakla bekliyorum
Melike_4949 2lokummannesiii Amin inşallah canım💗 bakalım kilosuna bağlı demişti doktor hangisi hayırlısi ise o olsun inşallah iki doğum şeklide korkutuyor beni 😅😅 bebekte iri olunca doktor ne derse o
Kubra_haciomer Melike_4949 Allah’ım bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🌸 bize de dua et aklına gelirsek 🌸😅 Allah’ım kolaylaştırsın inşirah suresi oku bol bol