minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bende daha hiç bir şey yapmayacam doğurana kadar 😅 büyük vicdan azabı çekiyorum ya
Melike_4949 Deletedmom_112 biber patlıcan dolması yerim canım bulgur yükseltmiyor benim henüz yapmadım,mantı öyle bir kaç kaşık yedim büyük ihtimalle yükselir 🤐🤐
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer 🥺 daha yok yaa birde herhalde insülin dozum yeterli gelmiyor kaç aydır aynı dozu kullanıyorum
minik_kurabiyeee Premsesko kase ile almadım aslında tabak altlığı ile aldım ama çok koydum ve yemeden önce de bakmıştım 🥺
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee oda olabilir bebek büyüdükçe daha da fazla ihtiyaç oluyodur doktora gitte bari
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer 8 inde falan gideceğim bakalım ne diyecek şu son bir kaç güne kadar çok iyi gidiyordu
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Anneme geldim canım😂 annemde kıymalı fırında karnıbahar ve merco(mercimek) çorbası yapmış😊 kadın korkudan kaşığın ucuyla un koyuyor patates hiç koymuyor😂 öğlenlikte mercimek köftesi istedim ve yoğurt😂
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ya afiyet olsunnn bende bugün fırına tavuk süreyim dedim yanına mercimek çorbası salata falan dünden de kuru fasulye var
Melike_4949 minik_kurabiyeee dediğim gibi canım hem insülin dozunu artttirirlar hemde artık haftan büyüdüğü için yükselir normal, bende mantı yedim 6 kaşık falan 157 çıktı
2lokummannesiii Kubra_haciomer bilmiyorum ki canım yoğurt ve beş altı tane ondan yiyorum. Ölçmüyorum ben hiç kafaya takamam😂😂