minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay ben tatlı yaptım bi tane ama biraz fazla kaçırdım şekerimi yükseltti şimdi 🥺
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee ya çok çıkmış 🥲 valla benim de canım istiyo tatlı ama yapmıcam yoksa tutamam kendimi çok yerim ben de 🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer evet çok çıktı 🥺 valla çok istemişti canım ama daha bundan sonra tövbe valla şimdi evin içinde dolanıyorum
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bende daha hiç bir şey yapmayacam doğurana kadar 😅 büyük vicdan azabı çekiyorum ya
Melike_4949 Deletedmom_112 biber patlıcan dolması yerim canım bulgur yükseltmiyor benim henüz yapmadım,mantı öyle bir kaç kaşık yedim büyük ihtimalle yükselir 🤐🤐
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer 🥺 daha yok yaa birde herhalde insülin dozum yeterli gelmiyor kaç aydır aynı dozu kullanıyorum
minik_kurabiyeee Premsesko kase ile almadım aslında tabak altlığı ile aldım ama çok koydum ve yemeden önce de bakmıştım 🥺
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee oda olabilir bebek büyüdükçe daha da fazla ihtiyaç oluyodur doktora gitte bari