minik_kurabiyeee Melike_4949 anladım canım saat kaçta gideceksin doktora bende 4 ünde ve 16 sında gitcem 4 ünde gideceğim zaman 31 haftalık oluyorum nstye baglarlar mı acaba
Melike_4949 minik_kurabiyeee 34 35 gibi bağlıyorlar galiba canım o zaman bağlamadilar bana 1.30 da randevu 12 de çıkarım bakalım
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben ilk nstye 24 de girdim canım sonra yine 30 lu haftalarda sonra en son 36 37 38 her kontrole gidince girdim nstye
Deletedmom_112 Kubra_haciomer öğlene ıspanak yemeği canım akşama da tavuk ya da et ızgara yanına salata cacık
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Kubra_haciomer @Deletedmom_112 pazartesi yatış inşallah canlar kilosu 3585 miş geçen hafta yanlış ölçmusler 4 ü geçerse sezeryan geçmezse normal doğum inşallah ❤️🤲 dualarınıza talibim
Kubra_haciomer Melike_4949 ay hadi İnşallah bir avazda normal olur 🥲🌸🌸 açılma sancı çıktı mı peki canım nasıl hissediyorsun kendini
Deletedmom_112 Melike_4949 ayy hadi sağlıcakla kavuşun inşallah maşallah kilosu falan çok iyi sizin için hangisi iyi olcaksa öylem olsun inşallah
Minikfasulyem_26 Melike_4949 ay nye inatla pazartesiyi bekletiyolar ki haftan gelms kilosu iyi iste yani dogumu baslatsa dogacak cocuk 4 u gcerse beklettkleri icin istemedgn halde sezaryen olacaksn
Melike_4949 Kubra_haciomer yok canım maalesef alltan bakmadılar bugün ama nst baktı sancı çıkmadı Amin inşallah
Melike_4949 Deletedmom_112 amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️🤲 normal doğum istiyorum ama nasip tabiki
Melike_4949 Minikfasulyem_26 evet canım işte bekletiyorlar mecbur inşallah geçmez 4 ü 4 gün içinde devlet hastanesi olunca el mecbur bekliyoruz sağlık olsun şeker oluncs 4 ü geçerse sezeryan yapıyoruz dedi
Deletedmom_112 Melike_4949 ay bence 4 ü geçmesini geçtimde şekerin var ani yükselirse neden riske atıyorlar
Melike_4949 Deletedmom_112 şekerim şuan normal canım doğum anında da yükseliyormuş Rabb’im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Kubra_haciomer Deletedmom_112 ben oda sıcaklığında saklıyorum sadece ağzının iyi kapanmasına dikkat ediyorum