Melike_4949 minik_kurabiyeee sağlık olsun , bende bugün kontrole gidicem bakım ne dicek kendi gelmemi istedi doktor yoksa bu hafta gitmezdim daha ama işte mecbur gidicez bebek kanala girmiştir inşallah çok ağrılarım var yürüyemiyorum bile baskı sancı 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 git Canım ihmal etme günün yaklaştı zaten belki açılma sancı falan vardır
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım o yüzden gideyim diyorum çünkü çok ağrım var bacaklarimi açamıyorum artık hareket edemiyorum 1 cm vardı belki artmıştır bilmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ya ağrı da kötü oluyordur evde bu açılma hareketleri falan yapıyor musun belki faydası olur
Hayallergercekolsun06 Kubra_haciomer kesinlikle ya dün oturdum ağladım ben çok açım diye. Şekerin yoksunluğunu da çekiyorum, sinir başladı. Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, psikolojim bozuldu 😀
minik_kurabiyeee Melike_4949 anladım canım saat kaçta gideceksin doktora bende 4 ünde ve 16 sında gitcem 4 ünde gideceğim zaman 31 haftalık oluyorum nstye baglarlar mı acaba
Melike_4949 minik_kurabiyeee 34 35 gibi bağlıyorlar galiba canım o zaman bağlamadilar bana 1.30 da randevu 12 de çıkarım bakalım
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben ilk nstye 24 de girdim canım sonra yine 30 lu haftalarda sonra en son 36 37 38 her kontrole gidince girdim nstye
Deletedmom_112 Kubra_haciomer öğlene ıspanak yemeği canım akşama da tavuk ya da et ızgara yanına salata cacık
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Kubra_haciomer @Deletedmom_112 pazartesi yatış inşallah canlar kilosu 3585 miş geçen hafta yanlış ölçmusler 4 ü geçerse sezeryan geçmezse normal doğum inşallah ❤️🤲 dualarınıza talibim
Kubra_haciomer Melike_4949 ay hadi İnşallah bir avazda normal olur 🥲🌸🌸 açılma sancı çıktı mı peki canım nasıl hissediyorsun kendini
Deletedmom_112 Melike_4949 ayy hadi sağlıcakla kavuşun inşallah maşallah kilosu falan çok iyi sizin için hangisi iyi olcaksa öylem olsun inşallah
Minikfasulyem_26 Melike_4949 ay nye inatla pazartesiyi bekletiyolar ki haftan gelms kilosu iyi iste yani dogumu baslatsa dogacak cocuk 4 u gcerse beklettkleri icin istemedgn halde sezaryen olacaksn
Melike_4949 Kubra_haciomer yok canım maalesef alltan bakmadılar bugün ama nst baktı sancı çıkmadı Amin inşallah