minik_kurabiyeee Cansumirac çok iyi o zaman benim genelde o tarz şeyler yediğimde 2.saatimde yüksek çıkabiliyor bende aynı şekildeyim çok nadir 1 2 lokma yiyorum canım çok isterse ki ben 7 aydır diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum
Cansumirac minik_kurabiyeee ben 28. Haftadan sonra ogrendm ve diyete basladim ama yurtdisindayim ben doktor diyet vermedi ben arastirarak kendi kendime yaptm
minik_kurabiyeee Cansumirac yaa çok iyi kendi kendinize araştırarak yapmanız yurtdışı çok farklı şekilde ilerliyo sanırım
Cansumirac Deletedmom_112 evet bende sasirdim ayranla yedim yaninda daha sonrasnda kabak cekirdegi yedim o cok dengeliyor
Cansumirac minik_kurabiyeee evet gunde 3 kere olcmemi soyledi cihaz ve bi defter verdi 2 haftaya bir gidip sonuclarimi gosteriyorum iyi diyor sekerden bu yana hic kilo almadim hatta 1 2 kilo da verdim
Cansumirac minik_kurabiyeee sabah ogle aksam yemekten 1 saat sonrasini olcuyorum aclik sekerim normal onda bi sorun yok
Cansumirac minik_kurabiyeee ben 69 kiloyla hamile kaldim ilk 3 ay 62 kiloya kadar dustum simdi yine 68 69 kilo civarindayim
minik_kurabiyeee Cansumirac ayni kilonuza gelmişsiniz almamışsınız yani bende herhalde sizin gibi olcam çünkü şuan verdiğim kiloları alıyorum hamilelikte hiç kilo almamakta güzel bir şeymiş 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım evde el altında olunca mecbur yiyiyor insan 🥲 bilmez miyim o yedikten sonraki üzüntüyü
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen vallaha elinin altında olunca insanın canı da istiyor neyse ki bitti 😅 vallaha ya yedikten sonra insan bi kötü oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee sağlık olsun , bende bugün kontrole gidicem bakım ne dicek kendi gelmemi istedi doktor yoksa bu hafta gitmezdim daha ama işte mecbur gidicez bebek kanala girmiştir inşallah çok ağrılarım var yürüyemiyorum bile baskı sancı 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 git Canım ihmal etme günün yaklaştı zaten belki açılma sancı falan vardır
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım o yüzden gideyim diyorum çünkü çok ağrım var bacaklarimi açamıyorum artık hareket edemiyorum 1 cm vardı belki artmıştır bilmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ya ağrı da kötü oluyordur evde bu açılma hareketleri falan yapıyor musun belki faydası olur
Hayallergercekolsun06 Kubra_haciomer kesinlikle ya dün oturdum ağladım ben çok açım diye. Şekerin yoksunluğunu da çekiyorum, sinir başladı. Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, psikolojim bozuldu 😀