Aynurkrm Melike_4949 benimde öyle çavdar bile ols a 1 dilimi geçse yükseliyor annem ameliyat oldu hastanede yanında ben kalıyorım mecbur öğlen köfte ekmek yedim yanında ayran ile 166 çıktı 😢
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet makarnada yedim meyvede yedim ekmekte yedim hemşireye de söyledim burda diyete uygun pisiyor makarna diyor 😅 evde Pasta börek yiyorsunuz diyor dedim yoo ben evde yemiyorum makarna yükseltiyor diye 🙄
Deletedmom_112 Kubbbb şeker ilavesiz bitter çikolata olsun kahvenizde şekersiz tabiki benim yükseltmiyor 1 2 kare yiyorum ben sadece
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben hastanede yatarken makarna vermişlerdi ama diyete uygun değildi yediğin zamanda da yukseltmisti açlığın düşük çıktığı için çok yukseltmemistir
Melike_4949 minik_kurabiyeee bu iki gündür düşük ya bakalım yarın nasıl cikicak 🙄 sancım artsada dogursam sağlıkla inşallah
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee o zaman hiç denemeyim saatlerce ağlarım şimdi yükseldi diye 😂 yüklemede yüksek çıktı zaten
Melike_4949 Deletedmom_112 dene ama mesela güzelce kavur,demle yanında yoğurtla ye yükseltmez inşallah
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 denemekten bir şey olmaz canım bence deneme yanılma yöntemiyle bulmuş olursun en azından yükseltirse daha yemezsin