Kubra_haciomer Deletedmom_112 inşallah hepimizin doğumdan sonra geçer senin de çok yüksek değil inşallah diyetle devam edersin sen de
Deletedmom_112 Kubra_haciomer inşallah canım geçse de doktorum artık ileriki hayatında şeker hastasısın diyor sinirimi bozuyor 😂
Deletedmom_112 Eda2509 ben hem 1. hem 2.saat ölçüyorum benim 1.saat çok düşük 2.saat yükseliyor tuhaf
Eda2509 Deletedmom_112 bende 1. Saat baktım bugün birde 20 dk sonra birdaha ölçtüm 1. Saat 162 20 dk sonrası 142 çıktı normalmi ya
Kubbbb Eda2509 benim de öyle bakalım. Açlık tokluk iyi çıktığında kahve bi kare bitter çikolata yapıyor musunuz yoksa direkt yükseltir mi ki
Deletedmom_112 Eda2509 1.saat yüksek çıkmış en fazla 140 çıkması gerekiyor ne yemiştiniz? 2.saati de tam vaktinde ölçün 2.satiniz muhtemelen düşük çıkacak
Eda2509 Eda2509 Deletedmom_112 haşlanmış yumurta yarım avokado peynir domates 1 dilim tam buğday ekmeği yemiştim
Kubbbb Deletedmom_112 merhaba açlık tokluk iyi geldiğinde kahve bitter çikolata hemen yükseltir mi şekeri riske atmaya gerek yok değil mi bilemedim :/
Deletedmom_112 Kubbbb şeker ilavesiz bitter çikolata olsun kahvenizde şekersiz tabiki benim yükseltmiyor 1 2 kare yiyorum ben sadece
naneliseker_ Canım çok patates cekti omletle yedim 170 çıktı pismannnnn oldum sonra he. 2.Saat 96 ya düştü düştü normal mi anlamadım bu kdr düşmezdi 🫢
naneliseker_ Melike_4949 170 i gorunce yürüyüş, egzersiz, ve peşine ayran içtim ondandir sanırım 🫢 birsey anlamadim bu işten
Aynurkrm Melike_4949 benimde öyle çavdar bile ols a 1 dilimi geçse yükseliyor annem ameliyat oldu hastanede yanında ben kalıyorım mecbur öğlen köfte ekmek yedim yanında ayran ile 166 çıktı 😢