Deletedmom_112 Kubra_haciomer inşallah canım geçse de doktorum artık ileriki hayatında şeker hastasısın diyor sinirimi bozuyor 😂
Kubbbb Eda2509 benim de öyle bakalım. Açlık tokluk iyi çıktığında kahve bi kare bitter çikolata yapıyor musunuz yoksa direkt yükseltir mi ki
Eda2509 Deletedmom_112 bende 1. Saat baktım bugün birde 20 dk sonra birdaha ölçtüm 1. Saat 162 20 dk sonrası 142 çıktı normalmi ya
Deletedmom_112 Eda2509 1.saat yüksek çıkmış en fazla 140 çıkması gerekiyor ne yemiştiniz? 2.saati de tam vaktinde ölçün 2.satiniz muhtemelen düşük çıkacak
Eda2509 Eda2509 Deletedmom_112 haşlanmış yumurta yarım avokado peynir domates 1 dilim tam buğday ekmeği yemiştim
Kubbbb Deletedmom_112 merhaba açlık tokluk iyi geldiğinde kahve bitter çikolata hemen yükseltir mi şekeri riske atmaya gerek yok değil mi bilemedim :/
Deletedmom_112 Kubbbb şeker ilavesiz bitter çikolata olsun kahvenizde şekersiz tabiki benim yükseltmiyor 1 2 kare yiyorum ben sadece
naneliseker_ Canım çok patates cekti omletle yedim 170 çıktı pismannnnn oldum sonra he. 2.Saat 96 ya düştü düştü normal mi anlamadım bu kdr düşmezdi 🫢
naneliseker_ Melike_4949 170 i gorunce yürüyüş, egzersiz, ve peşine ayran içtim ondandir sanırım 🫢 birsey anlamadim bu işten
Aynurkrm Melike_4949 benimde öyle çavdar bile ols a 1 dilimi geçse yükseliyor annem ameliyat oldu hastanede yanında ben kalıyorım mecbur öğlen köfte ekmek yedim yanında ayran ile 166 çıktı 😢
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet makarnada yedim meyvede yedim ekmekte yedim hemşireye de söyledim burda diyete uygun pisiyor makarna diyor 😅 evde Pasta börek yiyorsunuz diyor dedim yoo ben evde yemiyorum makarna yükseltiyor diye 🙄