Kubbbb Melike_4949 Melike_4949 merhaba öğlen açlık 77 tokluk 101 geldi sizce cok mu düşük yemek yedim ama cok doymadım bi açlığım var hala 1 saat sonra ara öğünüm normalde acaba bisiler yesem mi
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla mıı iyi yapmışsın canım bebek nasılmış peki hareketleri falan ay inşallah doğurursun canım benim
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani şeker yüksekse doğurtucaz dedi beklemeyelim artık dedi canım önce normali denicez dedi
minik_kurabiyeee Melike_4949 ölçümlerin normal gibiydi canım yani kaçamak yapmadığında güzel çıkıyordu makineyi değiştikten sonra normal şekilde ilerlerse ne yapacaklarmış
Kubra_haciomer Melike_4949 Allah yardımcın olsun canım benim 🙏 dualarımız seninle. Bebek iyise en hayırlı şekilde en hayırlı zamanda gelsin inşallah 🙏♥️ haberdar et bizi de 🌸
Esra-es Ben yeşil mercimekten köfte yapmıştım çok şükür yükseltmemişti, yeşil mercimek için bebeğe de faydalı denildiği için çok seviniyorum deneyebilirsiniz siz de
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım yüksekde var ama zaten dediğim gibi en ufak şeyde fırlıyor artık açıklar normal ama tokluklar yüksek çıkıyor dün künefe biraz ekmekten sonra 2. Saat 186 çıktı yani aslında kilosu iyi beklersem 4ü geçer ve normal doğum yapamam o yüzden doğsun istiyorum inşallah doğarsa doktorda beklemeyelim dedi senin haftalarinda çok beklemiyoruz dedi
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım evet dün yükselmiş baya aynen öyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 🥰
kubraQwe Melike_4949 ya benim ilk kez bugun 1 kere cikti 212 sence doktora gideyim mi normalde 130 128 oyle
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee banada yapıldı sonunda 75 mg bakalım kaç çıkacak çok yüksek çıkarsa sanırım insülin başlarlar di mi ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet canım yüksek çıkarsa insülin verirler ama direk insülin baslamazlar ilk başta sana evde ölçüm yaptirirlar ona göre başlarlar