minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla canım çok zor günlerdi bugünüme çok şükür şimdi şikayet ediyorum arada ama o zamankiyle şimdiki arasında dağ kadar fark var ben ilk hamileligimi ogrendigim gün şekerim 350 ye fırlamıştı düşün ailemin yanına tatile gitmiştim güya oda burnumdan geldi tabi😅 ay inşallah yaparda bir şey söyler yaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım teşekkür ederim çok geçmiş olsun inşallah doğumdan sonra geçer şekerimiz 🥰
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee banada yapıldı sonunda 75 mg bakalım kaç çıkacak çok yüksek çıkarsa sanırım insülin başlarlar di mi ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 rica ederim canım inşallah canım vallaha yaa sürekli dua ediyorum geçsin diye
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla dünden pazı var birde mercimek çorbası yapicam canım çekti biber salçalı 😅
Kubbbb Melike_4949 Melike_4949 merhaba öğlen açlık 77 tokluk 101 geldi sizce cok mu düşük yemek yedim ama cok doymadım bi açlığım var hala 1 saat sonra ara öğünüm normalde acaba bisiler yesem mi
Melike_4949 minik_kurabiyeee yatış verildi kabul ettim kilosu 3600 şeker yüksek çıkarsa doğurtucaz dedi 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla mıı iyi yapmışsın canım bebek nasılmış peki hareketleri falan ay inşallah doğurursun canım benim
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani şeker yüksekse doğurtucaz dedi beklemeyelim artık dedi canım önce normali denicez dedi
minik_kurabiyeee Melike_4949 ölçümlerin normal gibiydi canım yani kaçamak yapmadığında güzel çıkıyordu makineyi değiştikten sonra normal şekilde ilerlerse ne yapacaklarmış
Kubra_haciomer Melike_4949 Allah yardımcın olsun canım benim 🙏 dualarımız seninle. Bebek iyise en hayırlı şekilde en hayırlı zamanda gelsin inşallah 🙏♥️ haberdar et bizi de 🌸
Esra-es Ben yeşil mercimekten köfte yapmıştım çok şükür yükseltmemişti, yeşil mercimek için bebeğe de faydalı denildiği için çok seviniyorum deneyebilirsiniz siz de