Deletedmom_112 Kubra_haciomer migrostan aldım üzetine labne sürüp ara öğünde tüketiyorum yükseltmiyor birde wasa aldım değişiklik olsum diye ona da şekersiz fıstık ezmesi falan sürüyorum
Premsesko minik_kurabiyeee Guzelligim Kubra_haciomer Deletedmom_112 Melike_4949 Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum gece acıktığımda şekerimi ölçüp birşeyler yiyorum sorun olmaz değil mi. Gece boyu uyanığım çünkü
Deletedmom_112 Kubra_haciomer yok canım 1 tane ye üzerine ne eklersen ekle yanında süt ile ara öğün gibi yapıyorum sıkıldıkça değişiklik oluyor
Guzelligim 2lokummannesiii ay evet sadece altını açtığımda uyandı ama kac kez hapsirdi ondan sonra biraz fazla açık kaldı çünkü uyanmıyor ayaklar da ise yaramıyor şimdi yine uyandiramiyorm🥺
Melike_4949 Premsesko senin şekerin düşük çıktığı için sorun olmaz bence mesela ben yediğim zaman çok yükseliyor açlık şekerim senin kaç çıkıyor sabah ?
Deletedmom_112 Premsesko aynı şeyi bende yapıyorum gece açlıktan uyanıp yiyorum tabak tabakta yemediğimiz için bişey olacağını sanmıyorum
Premsesko Melike_4949 Gece yesem de yemesem de 70 lerde. Birde mesela ölçtüm 80 geldi yedim 100 oluyor 1 saat sonra yine 80 o yüzden yine yiyorum sorun olur mu
Melike_4949 Premsesko ye senin normal çıkıyor masallah keşke benimde öyle çıksa senin nasıl şekerin var anlamadım sonuçlar iyi yine dikkat et tabi birden yükselebiliyor 🌸
Melike_4949 Premsesko geçmiş olsun canım yüksek çıkmış baya ama ölçümler normal inşallah hep böyle devam eder
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee yumurta ve türevleri baydı artık gerçekten, benim yumurtalı menemen de yükseltmedi denedin mi sen hiç canım ? Ömrümde hiç yemediğim kadar yumurta yedim doğumdan sonra yemem galiba 😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee onun yerini tutan birşey yokki 🤦🏻♀️ ben bugün sucuklu yumurta yedim biraz peynir zeytin süt 109 çıktı tokluk açlığım 112 idi sabah 7 de kahvaltıyı 9.37 de yaptım