Derin-derya09 Melike_4949 ben daha 30. Haftamdayim bir daha kimseye gitmeyeceğim davet etse bile insan nefsi dayanamıyor bir de hamilelikte çok daha zor Allah’a emanet yavrucaklarimiz inşallah bir zararı ziyanı olmaz sağlıcakla kucağımıza alırız
Melike_4949 Derin-derya09 Amin inşallah bende o yüzden bir yere gitmiyorum pek yasak birşey yemecegim dedikçe eve yasak birşey giriyor deli oluyorum bende 38 haftalık hamileyim
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla şimdilik zorlansamda yapıyorum ya sonrasında ne olur bilmiyorum valla ama süpüremiyorum belim omzum çok ağrıyor o zaman 😅 ay ağırlaştın artık normal bence😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani 38 haftalık olduk artık bugüne kadar her işimi kendim yaptım zaten kimse gelip yardım etmedi eşim bile iki üç kere süpürmüştür evi 😅 ama otur otur da belim ağrıyor yürüyim diyorum kasıklarımdan firlicak sanki kızım birde anı ağrılar giriyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende öyleydim hep kendi işimi kendim hallettim hiç kimse gelipte yardıma ihtiyacın var mı demedi yani ama eşim çok yardımcı oldu o konuda hafta sonları beraber yapardık süpürür silerdi toz alırdı her şeyi yapardı yani 🥲 aynen oturunca da kötü oluyor insan ama bugün bende baya yoruldum omuzlarım ağrıdı belim ağrıdı🤦🏻♀️ eşim gelsin geri devam etcem bakalım 😅 baş aşağıya ya ondandır bugün bende de hep böyle vajinama doğru hissettim hareketlerini
Premsesko minik_kurabiyeee Guzelligim Kubra_haciomer Deletedmom_112 Melike_4949 Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum gece acıktığımda şekerimi ölçüp birşeyler yiyorum sorun olmaz değil mi. Gece boyu uyanığım çünkü
Kubra_haciomer Kızlar A101de satılan karabuğday patlakları var , hiç denediniz mi şekeri yükseltti mi ? Kendime ekmeğe alternatif arıyorum 🥲
Deletedmom_112 Kubra_haciomer migrostan aldım üzetine labne sürüp ara öğünde tüketiyorum yükseltmiyor birde wasa aldım değişiklik olsum diye ona da şekersiz fıstık ezmesi falan sürüyorum
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee üstüne labne sürüp yedim valla 2 tane , açlık 92 çıktı yedim 122 çıktı 🥹 yiyebiliriz bence yükseltmedi ekmek gibi yenilebilir her öğün 🥲
Deletedmom_112 Kubra_haciomer yok canım 1 tane ye üzerine ne eklersen ekle yanında süt ile ara öğün gibi yapıyorum sıkıldıkça değişiklik oluyor
Guzelligim 2lokummannesiii ay evet sadece altını açtığımda uyandı ama kac kez hapsirdi ondan sonra biraz fazla açık kaldı çünkü uyanmıyor ayaklar da ise yaramıyor şimdi yine uyandiramiyorm🥺
Melike_4949 Premsesko senin şekerin düşük çıktığı için sorun olmaz bence mesela ben yediğim zaman çok yükseliyor açlık şekerim senin kaç çıkıyor sabah ?
Deletedmom_112 Premsesko aynı şeyi bende yapıyorum gece açlıktan uyanıp yiyorum tabak tabakta yemediğimiz için bişey olacağını sanmıyorum
Premsesko Melike_4949 Gece yesem de yemesem de 70 lerde. Birde mesela ölçtüm 80 geldi yedim 100 oluyor 1 saat sonra yine 80 o yüzden yine yiyorum sorun olur mu